Linnanjuhlat Kaapelitehtaalle?

29.03.2012 18:45 - Rea Tallgren

Tänään on uutisoitu siitä, ettei Linnanjuhlia voida pitää itse presidentinlinnassa vuonna 2013 remontin takia. Kaapelitehtaan toimitusjohtajan Stuba Nikulan mielestä tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotto voitaisiin hyvin järjestää Kaapelitehtaalla.

Tänään Ilta-Sanomat kertoi, että ensi vuoden Linnan juhlia ei voida järjestää vuonna 2013 presidentinlinnassa remontin takia. Juhlat peruuntuvat, jos korvaavaa tilaa ei löydy.

Kaapelitehtaan Stuba Nikula ehdottaakin linnanjuhlien pitopaikaksi Kaapelitehtaan Merikaapelihallia. Linanjuhliin kutsutaan yleensä noin 2000 vierasta ja Merikaapelihalliin mahtuu lähes 3 000 henkeä.

- Sehän sopisi erinomaisesti. Voitaisiin antaa tila käyttöön kulttuurihinnalla, eiköhän tuo menisi kansakunnan hyväksi, Nikula sanoo Radio Citylle.

Nikulan mielestä Merikaapelihallin etuna olisi esimerkiksi Finlandia-taloon ja Musiikkitaloon verrattuna se, että Merikaapelihallissa on iso lattiapinta-ala tanssiaisia varten.

- Meillä oli siellä Svenska kulturfondetin 120-vuotisjuhlat: tuhannen hengen istuva illallinen ja jättikokoisia kattokruunuja. Kyllä siitä taitava tekninen ryhmä tekee vaikka mitä, Nikula hehkuttaa.

Lue alkuperäinen uutinen:

Kaapelitehdas tarjoutuu järjestämään Linnan juhlat (Radio City | 29.03.2012 )

Radio City ja The Voice kuuluvat SBS Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat