Nainen näytti karmivalla tavalla mitä koe-eläimet kokevat – katso brutaalit kuvat!

27.04.2012 11:15 - Eeva Rajala

Kyseessä saattaa olla historian karmivin näyteikkunaesiintyminen.

24-vuotias brittinainen alisti itsensä brutaaleille kokeille näyttääkseen, mitä elävät eläimet käyvät läpi eläinkokeiden aikana. Jacqueline Traidea syötettiin väkisin ja hänelle annettiin erinäisiä pistoksia ruiskeilla.

Karmivista kuvista huomaa, miten naisen ärtyneet silmät vuotavat meikkitesteistä ja miten hänen käsivartensa vuotaa verta, kun hän yritti vältellä eläimen lailla ruiskeneulaa. Nainen vietti Lush-liikkeen näyteikkunalla kymmenen tuntia, kun shokissa olevat kaupassakävijät seurasivat naisen kärsimyksiä hiljaisena. Liike sijaitsi yhdellä Lontoon vilkkaimmista kaduista Regent Streetillä.

Vaikka nainen osallistui tempaukseen vapaaehtoisesti, voi hänen kasvoiltaan lukea aidon pelon ja järkytyksen. Hänen kerrotaan olleen tukehtumaisillaan, kun hänen kurkkuunsa vain sysättiin lisää erinäköisiä litkuja. Lisäksi naisen hiuksia ajettiin pois.

Daily Mail kertoo, miten koe-eläimet joutuvat käymään samat asiat läpi, kun niillä testata erilaisia ripsivärejä ja muita meikkejä.

Urhea brittinainen sai 10 tunnin esiintymisen jälkeen lähteä kotiinsa vapaana. Koe-eläimet tosin kokevat kivuliaan ja monesti hyvin hitaan kuoleman. On sanomattakin selvää, että kampanja oli vaikuttava. Katso järkyttävät kuvat ja video projektista Daily Mailin nettisivuilta.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat