Uskaltaisitko syödä näitä eksoottisia eläimiä?

09.06.2012 19:15 - Senni Loikala

Gourmet-kokin pannulla tirisee mitä uskomattomampia lihoja.

Erikoiskeittiöissä valmistetaan herkkuannoksia monenlaisista villieläimistä. Mitä näistä sinä uskaltaisit maistaa?

Kilpikonnan sammakkomaiset jalat ja kilven alle kätkeytyvä liha sopivat erityisen hyvin keittoihin ja pataruokiin. Vihertävä keitto ei näytä kovin puoleensavetävälle, mutta rohkea rokan syö.

Kalkkarokäärmeen liha on kevyttä ja sitkeää. Käärmeen lihan marinoiminen tekee siitä pehmeämpää ja sen mausta neutraalimman.

Krokotiilin pyrstöstä saa loistavaa sisäfilettä. Väriltään tämän louskuleuan liha on valkoista. 

Strutsin lihaa on mahdollista löytää myös Suomesta. Tämän pitkäkaulaisen linnun lihassa on jopa vähemmän rasvaa ja kolestrolia kuin kanassa ja kalkkunassa. Monet terveysjärjestöt ovat suositelleet strutsin lihan nauttimista.

Myös leijonat, alpakat, villisiat, antiloopit ja seeprat sopivat gourmet-kokin padoille ja pannuille.

Katso kuvia annoksista täältä.

Lähde: Fossil Farms ja Exotic Meats USA

Kilpailut

Uusimmat

Error - Virhe: 0 - Voice.fi

Pahoittelut (virhe 0)

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Käytä navigaatiota löytääksesi hakemasi sivun.