Keskustelupalstalla kuohuu: Tyttöystäväni haluaa silikonit - mitä teen?

02.07.2012 19:45 - Rea Tallgren

Suomi24-keskustelupalstalla puidaan kiivaasti erään keskustelunaloittajan ongelmaa hänen tyttöystävänsä pakkomielteestä silikoneihin.

Aito on kaunista! -nimimerkillä palstalle kirjoittavalla henkilöllä on ongelma. Hänen tyttöystävänsä on aikeissa ottaa silikonit ja niistä onkin tullut kirjoittajan tyttöystävälle jo tietynlainen pakkomielle.

- Hän säästää rahaa silkkareihin, sievoinen summa on jo kasassa. Tämä tietenkin näkyy hänen taloudessa, lomissa ja jopa jääkaapin sisällössä. Festarit koko kesältä on peruttu ja juhannuskin meni kotona. Ulos jos haluan hänen kanssaan, minä maksan. Meidän suhde voi huonosti, ihan kaikki tämän silikonitissi pakkomielteen takia, kirjoittaja kertoo.

Kirjoittaja myös kertoo, ettei haluaisi erota tyttöystävästään, muttei myöskään tiedä, voiko seurustella silikonirintaisen naisen kanssa.

Kirjoitus on poikinut lukemattomia vastauksia lyhyen ajan sisällä. Pääasiallisesti palstalla puidaan nyt sitä, millaiset rinnat ovat naisella hyvät. Pienien rintojen kannattajat ovat selvästi voitolla keskustelussa.

Useat suosittelevat kirjoittajaa painottamaan tyttöystävälleen silikonien vaaroja, osa taas muistuttaa siitä, ettei rintojen koolla todellisuudessa pitäisi pitkässä parisuhteessa olla mitään väliä.

Keskustelua pääset seuraamaan tästä!

Kilpailut

Uusimmat