Tämän näköinen on Peppi Pitkätossu nykyään - katso

05.07.2012 23:15 - Senni Loikala

Oddities123-sivusto on koostanut Peppiä näytelleestä Inger Nilssonista kuvia, jotka murskaavat mielikuvat pienestä ja pippurisesta voimatytöstä.

Monet ovat lapsina pyytäneet vanhempiaan lukemaan satuja maailman voimakkaimmasta tytöstä eli Peppi Pitkätossusta. Useat heistä varmasti lukevat Astrid Lindgrenin luoman Huvikummun voimatytön tarinoita myös omille lapsilleen. Peppi-kirjojen lisäksi Pepin seikkailuja on seurattu televisiosta, jossa on pyörinyt klassikoksi muodostunut 13-osainen Peppi Pitkätossu -sarja.

Kaikki televisiosarjaa seuranneet muistavat Pepin pienenä ja pippurisena oranssilettisenä tyttönä. Jos haluaa säilyttää mielikuvansa Pepistä, ei kannata käydä katsomassa Oddities123-sivuston löytämiä kuvia Peppiä näytelleestä Inger Nilssonista. Koska legendaarinen lapsien seikkailuja kuvannut sarja on kuvattu 1960-luvulla, on itsestäänselvää, ettei Nilsson enää ole samanäköinen, jona hänen viehättävän roolihahmonsa muistamme.

Kuvasarjan ensimmäiset kolme kuvaa ovat amerikkalaisesta Peppiä näytelleestä Tami Erinistä. Kaksi viimeistä kuvaa ovat meidän suomalaisten paremmin tuntemasta Pepistä. Käy katsomassa kuvat täältä!

Lähde: Oddities123

Kilpailut

Uusimmat