Hotellinpitäjä vaihtoi huoneiden Raamatut kohuttuun erotiikkanovelliin

26.07.2012 21:15 -

Englantilainen hotelliyrittäjä uskoo, että paljon puhuttu 50 Shades of Grey tarjoaa enemmän lohtua ja viihdykettä hänen asiakkailleen.

Gideonit asettivat Raamattuja hotelliin ensimmäisen kerran vuonna 1908. Heidän kotisivullaan kerrottaan seuraavaa: "Vuosien kuluessa monen ihmisen elämä on muuttunut hotellihuoneessa olleen Raamatun johdosta. Asetettu Raamattu tavoittaa matkaajan yksinäisyyden ja epätoivon hetkellä."

Nykyään useat vierastavat vanhaa tapaa, eivätkä välttämättä edes muista, että hotellihuoneessa on Raamattu. Brittiläinen Damson Dean -hotellin omistaja päätti korvata yöpöytiensä laatikossa olevat Raamatut luettavalla, joka aidosti voisi kiinnostaa vierailijoitaan.

- Tänäänkin miljoonat naiset käpertyvät sänkyihin hyvän kirjan kanssa ja voit olla varma, että kyseessä ei ole Raamattu. On todennäköisempää, että he lukevat 50 Shades Of Grey -kirjaa. Itse en ole lukenut kohuttua teosta, mutta kyseessä on kuulemma hyvä kirja, joka saa kohdeyleisönsä sekoamaan, kertoi omistaja Jonathan Dendy huvittuneena.

Paikallinen pappi, Isä Michael Woodcock, on suutuksissaan tapauksesta ja pitää kirjojen vaihtamista pelkkänä hotellin markkinointikikkana.

Lähde: Crushable

Kilpailut

Uusimmat