Suomen tunnetuin lemmikkipossu kuoli - ihmiset surevat

02.01.2013 17:19 - Rea Tallgren

Perheen koiran adoptoima Lilliputti-niminen possu oli päässyt lehtien sivujen lisäksi myös tv-uutisiin. Nyt pikkuinen emonsa hylkäämä possu on kuitenkin jouduttu lopettamaan.

Lilliputti ehti hurmata ihmisiä Facebookissa ja muun muassa tv-uutisissa. Läikikkäällä olemuksellaan hurmannut röhkijä päätyi tavalliseen perheeseen sen emon hylättyä, ja perheen villakoira Ritan adoptoitua sen.

Perhe on jakanut tietoa pikkuruisen possun elämästä ahkerasti ja sivuilla onkin peräti reilut 5000 tykkääjä. Valitettavasti pienen possun elämä on tullut tiensä päähän.

Mamman pieni possu kulta muutui enkeliksi ja lensi pilven reunalle. Mä en ihan hetkeen oo itkenyt näin paljoa sydämmeen sattuu ihan valtavasti! Eläinlääkäri totesi valtavan kitalakihalkion jota ei olisi voinut leikata. En halunnut pikkuisen kärsivän yhtään joten päästin irti, kertoo perheen äiti. 

Lilliputin kuolinilmoituksen alle onkin jo lyhyessä ajassa kertynyt iso määrä osanottoja. Lilliputtia pääset muistelemaan possun sivuille Facebookiin tästä!

Lähde: Facebook

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat