Teemabileiden suosio kasvaa Suomessa

29.04.2013 07:15 - Reetta Haverinen

Kun järjestät bileesi jonkin teeman ympärille, tulee bileistä entistä ikimuistoisemmat.  

Punanaamion myyntijohtaja Kreeta Mattila kertoo Voicelle, että naamiaiskulttuuri on Suomessa kasvamaan päin. Tämä kielii siitä, että me jurot suomalaisetkin itseasiassa pidämme naamiasasuihin pukeutumisesta ja laittautumisesta.

Naamareihin ja asuihin voi panostaa muilloinkin kuin vain vappuna. Esimerkiksi syntymäpäiväjuhlat tai polttarit voi helposti järjestää jonkin teeman ympärille.

Bileille löytyy runsaasti teemoja joista valita. Aihetta rajaamalla pirskeiden tarjoilut ja koristelutkin on helpompi järjestää. Polttariporukalle Mattila esimerkiksi vinkkaa, että juhlien järjestäminen jonkin vuosikymmenen mukaan on toimiva idea.

- Esimerkiksi 20 -luku on hauska ja kaunis teemavalinta varsinkin naisille, Mattila toteaa.

Lastenjuhlien järjestäjille Mattila taas ehdottaa eläinteemaa. Hänen mukaansa aihe on suosittu ja pukuvalikoima laaja.

- Lastenkutsuihin menee todella paljon eläinaiheisia asuja. Puvut ovat kivoja ja helppoja ja niissä on kaiken lisäksi mukava olla, Mattila kertoo.

Jos budjetti on pieni, niin silloin Mattila kehottaa panostamaan esimerkiksi naamariin tai penkomaan omaa vaatekomeroa. Vanhasta t-paidasta ja kirkkaasta hiusväristä saa esimerkiksi helposti kyhättyä kasaan upean kasariasun pienestä rahallisesta panostuksesta huolimatta.

Tutustu tarkemmin Punanaamion naamiaisasutarjontaan liikkeen nettisivuilla.

Kilpailut

Uusimmat