Tavalliset äidit esittelevät paljaita vartaloitaan rehellisissä kuvissa - katso

25.06.2013 10:15 - Rea Tallgren

Valokuvaaja Jade Beall ei tiennyt aloittavansa vartalovallankumouksen julkaistessaan käsittelemättömiä kuvia raskauden muokkaamasta vartalostaan.

Valokuvaaja Jade Beall päätti ottaa itsestään kuvia synnytyksen jälkeen. Nainen ei halunnut käyttää Photoshopia, vaan esittää vartalonsa juuri sellaisena kuin se oli: hieman venyneenä ja ennenkaikkea muuttuneena. Kun hän julkaisi kuvat ja yhden ystävänsä samanmoiset potretit, oli palautteen määrä lyödä hänet tyystin ällikällä.

Tuhannet naiset tykkäsivät kuvista Facebookissa ja jakoivat niitä. yhteydenottojen määrä räjähti käsiin: naiset halusivat olla osa vallankumousta, jossa he näyttäisivät itsensä juuri sellaisena kuin olivat raskauksiensa jäljiltä. Ei Photoshopia tai turhaa krumeluuria.

Nyt nämä upeat kuvat on koottu A Beautiful Body -kirjaan. Kirjassa esitellään 50 naista, jotka ovat ylpeitä vartaloistaan juuri sellaisena kuin ne ovat - raskausarpineen ja selluliitteineen kaikkineen.

Katso upeat kuvat tästä!

Suomessakin on nähty vastaavan tyyppisiä ilmiöitä. Voice kertoi viime vuonna suomalaisäideistä, jotka julkaisevat kuvia paljaista rinnoistaan. Lue tuosta lisää täältä.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat