Näetkö sinä painajaisia? Katso mistä ne kertovat

19.07.2013 20:15 - Reija Saarinen

Jokainen näkee painajaisia silloin tällöin. On kuitenkin olemassa tiettyjä unia, joita ihmiset näkevät ympäri maailman. 

Unet kertovat paljon elämästämme ja alitajunnastamme. Näin tekevät myös painajaiset. Alla listattuna neljä yleisintä painajaista ja syyt niiden takaa. 

1. Julkinen alastomuus

Tämä painajainen saattaa kertoa siitä, että ihminen on hyvin haavoittuvainen. Ehkäpä unen näkijä pelkää, että jokin hänen "salaisuuksistaan" paljastuu. 

2. Lukittuna tai sidottuna oleminen

Tällainen painajainen saattaa kertoa siitä, että kyseinen ihminen tuntee olonsa syystä tai toisesta kurjaksi. Saattaa myös olla, että ihmisen kurjan olon taustalla on se, että hän pahoittelee jotain tekemäänsä väärää valintaa.

3. Korkealta putoaminen

Korkealta putoaminen saattaa tarkoittaa sitä, että ihminen ei halua menettää kontrolliaan. Saattaa siis olla, että asiat eivät mene toivotulla tavalla silloin kun ihminen on hereillä, joten unten mailla ollessasi seisot myös reunalla. Saattaa myös olla, että ihminen alitajuisesti pelkää menettävänsä otteen johonkin tärkeään. 

4. Hampaiden tippuminen

Hampaiden tippuminen on yksi maailman yleisimmistä painajaisista. Yleisen uskomuksen mukaan tämä painajainen johtuu ihmisen kamppailusta kuolevaisuutta vastaan. 

Lähde: Cracked

Kilpailut

Uusimmat