Testaa millainen flirttailija olet - fyysinen, kohtelias, perinteinen vai leikkisä

19.08.2013 20:45 - Reija Saarinen

Jokainen ihminen flirttailee omalla tavallaan. On kuitenkin olemassa neljä yleisintä tyyliä saada vastakkaisen sukupuolen huomio. 

Flirttailijat voidaan jakaa karkealla jaolla neljään erilaiseen ihmisryhmään. Katso alta neljä erilaista flirttityyppiä ja testaa tunnistatko itsesi.

1. Fyysinen 

Nämä flirttailijat ovat innostuneet erityisesti fyysisestä ja sanattomasta käyttäytymisestä. Heille ei ole mitenkään tavatonta koskettaa toista leikkisästi. Heidän suhteensa ovat usein kiihkeitä, mutta valitettavasti myös lyhytikäisiä. Fyysinen flirttailija on parhaimmillaan baareissa ja klubeilla.

2. Kohtelias 

Tämä tyyppi herättää mielenkiinnon olemalla kunnioittava. Kohteliaalla flirttailijalla parisuhteet ovat usein kestäviä ja ne perustuvat kunnioitukseen ja ystävyyteen. Yleensä he ovat tunteneet kumppaninsa jo pitkään ennen suhteen aloittamista. 

3. Perinteinen

Tämä tyyppi kuvittelee, että miehen tulee olla aloitteen tekijä, ja nainen sen sijaan voi tyytyä olemaan passiivinen ja odottavainen. Tämä tyyli perustuu ideaan sukupuolirooleista. Naiset, jotka odottavat miehen tekevän aloitteen, ovat uskomuksen mukaan todellista vaimomatskua. 

4. Leikkisä

Tämä henkilö flirttaa huvikseen. He rakastavat itsetunnon kohotusta sekä ilmaisia juomia. Heille ihmisten kiusaaminen on ihanaa ajanvietettä. He usein haluavat suhdetta, vaan ottavat ilon irti elämästä. 

Lähde: New York Post

Kilpailut

Uusimmat