Suomalaisäiti etsii tuntematonta auttajaa Facebookissa: "Haluaisin kiittää sinua"

23.01.2014 14:20 - Rea Tallgren

Helsinkiläisnainen etsii häntä ja hänen sairasta lastaan auttanutta tuntematonta naista Facebookin välityksellä.

Helsinkiläisnainen oli matkustanut sairaan lapsensa kanssa bussissa. Lapsi oli oksentanut vaatteilleen, jolloin äiti oli ottanut omat ulkovaatteensa pois päältä ja käärinyt lapsensa niihin. Kun hän oli jäänyt pois bussista, oli tuntematon nainen juossut hänen peräänsä ja tarjonnut käyttöönsä juuri ostamaansa upouutta talvitakkia.

Nyt suomalaisnainen etsii Facebook-päivityksensä avulla tuota tuntematonta hyväntekijää palauttaakseen takin ja kiittääkseen avusta.

"Olin niin häkeltynyt avustasi etten tajunnut pyytää edes numeroasi, jotta voisin palauttaa takin. Kiitos tuhannesti näin upeasta eleestä ja siitä että tarjosit minulle takkisi Pääsimme nopeasti kotiin, eikä minun tarvinnut jäätyä pakkasella. Nyt haluaisin kuitenkin sen saada sinulle takaisin ja kiittää vielä sinua!"

Nainen kertoo päivityksessä myös, että vaikka ulkona oli 16 astetta pakkasta, ei hän ajatellut kylmyyttä, sillä tärkeintä oli, että lapsella olisi ollut lämmin.

- Vielä ei ole tätä ihanaa ihmistä löytynyt, äiti kertoo Voicelle.

Statusta on jaettu Facebookissa puolessa vuorokaudessa jo yli 10 000 kertaa. Lue status kokonaisuudessaan tästä!

PÄIVITYS 25.1. KLO 12.30: Tuntematon auttaja on löytynyt! Hyväntekijän tytär otti yhteyttä naiseen ja kertoi, että saatu takki oli ollut hänen äitinsä vanha, eikä hän tarvitse sitä enää takaisin.

- On kyllä hyvä mieli, kun sain vielä kiitokset sanottua tällä auttajalle! On upeaa, että hänen kaltaisia ihmisiä on olemassa, jotka huomaavat toisten avuntarpeen, nainen kertoo Voicelle.

Kilpailut

Uusimmat