Kuvaaja ikuisti käärmeen ja krokotiilin hurjan taistelun - kumpi tuli syödyksi?

05.03.2014 20:45 - Karoliina Kotala

Australialainen pariskunta osui paikalle dramaattisella hetkellä, kun jättimäinen pyton ja krokotiili taistelivat hengestään.

Australialaiset Marvin Muller ja Tiffany Corlis ovat nousseet kuuluisuuteen valokuviensa ansiosta, jotka ikuistivat hurjan hetken. Kaksikko törmäsi erikoiseen näkyyn Moondarra-järvellä, kun heidän edessään krokotiili ja jättimäinen pyton taistelivat kiivaasti. Pariskunnan mukaan taistelu oli kestänyt huikeat viisi tuntia.

- Näimme käärmeen ja krokotiilin taistelevan, käärme käänteli krokotiilia ympäri saadakseen paremman otteen ja kiertyi sen jalkojen ympärille tukehduttaakseen. Kun krokotiili oli kuollut, käärme irtautui sen ympäriltä ja alkoi niellä krokotiilia kokonaisena.

Asiantuntijoiden mukaan käärme pysyykin kyseisen saaliin avulla kylläisenä kuukauden. Näky ei kuitenkaan ole täysin ainutlaatuinen.

- Krokotiileja on vaaraallisempi saada kiinni, mutta ne on helpompi yllättää. Ongelma on kuitenkin suuri riski loukkaantua tai jopa kuolla, joten käärmeiden täytyy harkita tarkkaan, käärmeasiantuntija Bryan Fry kertoo.

Katso kuvat alta tai täältä.

 

Uutisoimme myös hiljattain karmeasta yllätyksestä, joka löytyi kierrätetyn sohvan sisältä. Lue juttu täältä.

Lähde: The Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat