Naisten push up -liivit saivat haastajan: Miehille myydään nyt topattuja alushousuja!

29.03.2014 17:07 - Senni Loikala

Naisille on monenlaisia alusvaatteita, jotka saavat rinnat näyttämään suuremmilta. Nyt myös miehet ovat saaneet oman erikoistuotteensa. Daily Mail -lehti uutisoi uudesta bokserimallistosta, joka saa miesten haarovälin näyttämään silmiinpistävän kookkaalta.

Naisten alusvaateosastoilta löytyy monenlaisia rintaliivejä, jotka auttavat rintavarustusta näyttämään todellista muhkeammalta. Miehet ovat kuitenkin jääneet lähestulkoon vaille alusvaateluomuksia, jotka imartelisivat heidän sukukalleuksiaan saaden ne näyttämään todellista suuremmilta. Nyt tilanteeseen on tulossa muutos: markkinoille saapuvat miesten alushousut, jotka lupaavat kolminkertaistaa haarovälin pullistuman.

Kyseessä ovat Ann Summersin suunnittelemat alushousut, jotka jalassaan miehen jalkovälin varustus on silmiinpistävän kookas täytteiden ansiosta. Värivaihtoehtoja uutuuspöksyissä on kolme: mustat, beiget ja punaiset.

- Miksi naisten pitäisi olla ainoita, joille olisi heidän vahvuuksiaan imartelevia alusvaatteita, kun miehet ovat selvästi halukkaita korostamaan ja näyttämään maskuliinisia muotojaan yhtä lailla? Ann Summers on varma, että uusi mallisto tarjoaa suurimmat pullistumat, kertoo alusvaatebrändin tiedottaja.

Pääset katsomaan kuvia uutuusmallistosta täältä.

Uskoisitko, että miehillä on enemmän paineita sukuelintensä koosta kuntosalilla kuin sängyssä? Pääset lukemaan lisää aiheesta täältä.

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Uusimmat