Älä kokeile kotona: 10 aprillipilaa jotka menivät pahasti pieleen

01.04.2014 08:45 -

Tässä kymmenen äärimmäisen hyvää esimerkkiä aprillipiloista, joita ei ei kannata kokeilla kotona.

Aprillipäivänä on tapana hassutella ja silloin saa huijata luvan kanssa. Yleensä pilat ovat hauskoja ja leikkimielisiä ja niiden tarkoituksena on tuoda hymy kaikkien huulille. Aina pilat eivät kuitenkaan suju niin kuin oli suunniteltu.

1. Vuonna 2001 amerikkalainen Hooters-ravintola päätti pilailla työntekijänsä kustannuksella. Eräs tarjoilijoista huijattiin mukaan kilpailuun, jossa voittajalle luvattiin Toyota. Kun kilpailun voittajaksi julistettiin kyseinen tarjoilija, saikin hän Star Warsin Yoda-nuken Toyotan sijaan. Tästä vimmastuneena tarjoilija haastoi ravintolan oikeuteen ja sai korvaukseksi mukavan summan.

2. Vuonna 2000 Romanian Playboy julkaisi aprillipilana artikkelin, jossa neuvottiin, kuinka hakata vaimo ilman että jättää tähän näkyviä jälkiä. Artikkelista sai kuvan, että kirjoittajana olisi toiminut poliisi. Lehden päätoimittaja puolusteli artikkelia siihen asti kunnes pääyhtiö Playboy Enterprises julkaisi kansainvälisen anteeksipyynnön.

3. Tacoja myyvä pikaruokaravintola Taco Bell kertoi vuonna 1996 ostaneensa Amerikkalaisten kansallisaarteen Liberty Bellin. Kelloa pidetään Yhdysvaltain itsenäisyyden symbolina. Aprillipäivän mainoksissa yhtiö kertoi myös muuttaneensa kellon nimen. Taco Bell joutui kuitenkin pikaisesti paljastamaan pilansa koska ihmiset raivostuivat kansallisaarteeseen kajoamisesta.

4. Nainen soitti pilailumielessä sukulaiselleen ja kertoi ampuneensa miehensä. Hän pyysi apua muka murhaamansa miehen hautaamiseen. Huijauksen uhri kertoi tapauksesta eteenpäin. Pian pilailijaa odottivat poliisit ja tämä pidätettiin.

5. Ateenassa annettiin vuonna 1982 evakuointikäsky kaupungin korkeiden saastearvojen takia. Käskyn päästi ilmoille Kreikan yleisradion radiojuontaja ohjelmassaan. Pila sai aikaan kaaoksen Ateenassa ja kalliin lakisyytteen pilailijalle.

6. Vuonna 2011 tuntematon pilailija laittoi superliimaa Walmart-tavaratalon yleisövessan wc-istuimelle. Pilan epäonninen uhri tarvitsi useita ensihoitajia päästäkseen irti istuimesta.

7. Paikallisradion juontajat aiheuttivat paniikkia kertoessaan, että alueen vesihanoista vuotaa divetymonoksidia. Suurin osa kuulijoista pelästyi, ja puhelimet kävivät kuumina paikallisessa vesilaitoksessa. Kuuntelijoille, jotka jaksoivat selvittää mitä divetymonoksidi oli, selvisi että divetymonoksidi on veden toinen nimitys. Tapauksen johdosta juontajat poistettiin lähetyksestä ja he pääsivät takaisin juontotehtäviin vasta muutaman päivän kuluttua.

8. Romaniassa pilaitiin vuonna 2000, kun paikallisessa lehdessä kerrottiin vankilan vapauttavan kaikki vankinsa. Sukulaiset ja ystävät saapuivat vankilalle vain kuullakseen joutuneensa aprillipilan kohteeksi.

9. Toimistotyöntekijät pilailivat kollegansa kustannuksella ja piirsivät hänestä  pilakuvan, jossa hän esitti huumeongelmaista apinaa. Kuva lähetettiin kaikkien nähtäväksi. Valitettavasti esimiehet eivät puuttuneet asiaan millään tavalla ja tapausta puitiin oikeudessa asti työpaikkakiusaamisena.

10. Vuonna 1980 Bostonissa paikallisen televisioaseman työntekijät saivat asukkaat vakuuttuneeksi siitä, että lähellä purkautuu tulivuori. Ihmiset eivät huomanneet uutista pilaksi, koska se paljastettiin vasta lähetyksen lopussa. Monet joutuivat paniikkiin ja alkoivat paeta kodeistaan.

Kilpailut

Uusimmat