Suomalaismiehen avautuminen leviää netissä: "Koirat kiellettävä sinkkunaisilta"

25.04.2014 13:15 - Rea Tallgren

Lemmikkejä - lähinnä koiria siis - yksin hankkivat sinkkunaiset ovat saaneet erään suomalaismiehen kiihtymään.

Lemmikit vaativat omistajaltaan usein paljon aikaa ja huolenpitoa. Rakas lemmikki toki myös määrittää paljon ihmisen elämää ja arjen aikataulujakin - varsinkin, jos sen kanssa on yksin.

Eräs suomalaismies omaa koiria yksin hankkiviin sinkkunaisiin hyvin voimakkaan mielipiteen. Hän on kirjoittanut suositulle Suomi24.fi-palstalle seuraavanlaisen kirjoituksen:

"On se nyt kumma. Monia mukavia tyttöjä olen tavannut, nättejä ja potentiaalista vaimomateriaalia, mutta elävät koiran ehdoilla. Ei ehditä iltaisin treffeille kun koira pitää ulkoiluttaa ja ruokkia. Tavallinen henkilöautoni ei käy kun koirille pitää olla farmariauto. Ulkomaanmatkat on mahdottomia koska koiralle tulee ikävä. Sängyssä on aina paikka koiralle, sitten vasta minulle. Koira saa haista, minun on tuoksuttava raikkaalta 24h. Jopa lemmenleikit on jääneet kesken kun koira tahtoo ulos!" mies avautuu.

Miehen jyrkkä mielipide on se, ettei ainakaan koiraa tulisi hankkia, ennen kuin on poikaystävän löytänyt.

"Pidän eläimistä eikä minulla ole mitään koiria vastaan. Silti olen ehdottomasti sitä mieltä, ettei eläinten tule mennä parisuhteen edelle. Nainen joka arvostaa parisuhdetta, malttaa odottaa lemmikin hankkimista siihen asti kunnes asiasta voidaan päättää yhdessä kumppanin kanssa. Valmiiksi hankitut koirat kertoo että naisen prioriteetti eläinten kanssa on mennyt ihmissuhteiden edelle."

Kirjoitusta on luettu ja kommentoitu runsaasti niiden kymmenen päivän aikana, jotka se on ollut julki. Vaikka kyseessä olisi trolli, on se onnistunut herättämään paljon tunteita sekä puolesta että vastaan.

Lähde: Suomi24.fi

Kilpailut

Uusimmat