Suomalaisen keskustelupalstan aihe saa ulvomaan naurusta: "Pimppa maiskuttaa jumpatessa"

09.06.2014 08:45 - Karoliina Kotala

Eri keskustelufoorumeiden kommentoinnit nousevat aika ajoin suuremman yleisön tietoisuuteen. Tuorein keskustelupalstan keskustelu on saanut osakseen huomiota sosiaalisessa mediassa hulvattoman aiheensa vuoksi.

Hevostalli.net-keskustelufoorumilla on käyty viime päivinä hämmentävää keskustelua. Keskustelupalstalla nimetön vierailija nimittäin tiedustelee, mistä voi olla kyse, kun "pimppa maiskuttaa jumpatessa".

"Tänään kävi kuntosalin ryhmäliikuntatunnilla nolosti. Tehtiin kyykkyjä leveässä haara-asennossa, kun pimppini alkoi maiskuttaa. Joka kyykkäyksellä hop-maisk-hop-maisk.. Mitä ihmettä? Miksi? Olen kuitenkin pitänyt hygieniasta huolta eikä sieltä pitäisi valua mitään.."

Intiimialueen vaivat ovat toki luonnollisia eikä niille ole mitään syytä nauraa. Silti keskustelu sai väkisinkin koomisia piirteitä, kun kysymykseen vastattiin muiden kommentoijien toimesta.

"Maiskutathan itsekin hevoselle kun tahdot sen liikkuvan reippaammin. Tästä voit päätellä mitä mieltä pimppa oli jumpan temposta."

":DD ai hyvänen aika :D kokeile antaa sille ens kerralla porkkana, josko sillä on nälkä? Vai alkaisko sit vaan maiskutuksen sijaan rouskuttaa..."

Keskustelun löydät kokonaisuudessaan täältä.

Kilpailut

Uusimmat