Mies ihastui lennon aikana: Aloitti suuren Twitter-kampanjan löytääkseen sielunkumppaninsa

07.08.2014 22:15 - Susanna Karttunen

Irlantilainen matkaaja lumoutui lennollaan tapaamastaan naisesta niin paljon, että hän päätti löytää naisen myöhemmin Twitterin avulla.

Irlantilainen Jamie Kelly, 24, vietti aikaa Katie-nimisen naisen kanssa lennolla Dublinista Barcelonaan. Miehen mukaan heillä oli yhdessä todella hauskaa ja hän lumoutui naisesta täysin.

- Aloimme jutella ja meillä synkkasi todella hyvin, Kelly kertoo.

Lennon saavuttua Barcelonaan Kelly ja Katie hävittivät toisensa lentokentän turvatarkastuksessa. Kelly ei tiennyt Katien sukunimeä eikä ollut pyytänyt hänen puhelinnumeroaan.

Kelly ei pystynyt unohtamaan lentokoneessa tapaamaansa naista. Mies keksi kavereidensa kanssa aloittaa Twitter-kampanjan Katien löytämiseksi. He nostivat hashtagit #FindKatie ja #LoveatFirstFlight suosituksi Twitterissä.

"Onko nimesi Katie? Oletko Nova Scotiasta? Matkustatko ympäri Irlantia? Tapasitko hiljattain nuoren miehen nimeltään Jamie? #findkatie," Kellyn kaveri Niam Hassel twiittasi.

Kun hashtagit alkoivat leviämään sosiaalisessa mediassa, muutama Katien kaveri huomasi ne. Kaverit auttoivat Katieta ottamaan  mieheen yhteyttä.

- Luulin, etten näkisi häntä enää koskaan, joten olin todella yllättynyt. Meillä oli paljon yhteistä ja hän oli todella hyvännäköinen, Katie Moreau kertoo.

Katie, 27, kertoo etsineensä Kellyä lentokentällä kuvaillen tätä "komeaksi irlantilaismieheksi, jolla on ihanat silmät".

Tällä hetkellä pari viestittelee netissä ja heillä on suunnitelmissa tavata pian.

Uutisoimme aiemmin eräästä netissä levinneestä rakkaustarinasta. Lue artikkeli täältä.

Lähde: New York Post

Kilpailut

Uusimmat