Kammottavaa: Perhe on yrittänyt päästä eroon nukesta 40 vuoden ajan

08.09.2014 12:45 - Reija Saarinen

Welchin perhe on yrittänyt päästä eräästä nukesta eroon jo 40 vuoden ajan.

Welchin perhe omistaa nuken, josta on yritetty päästä eroon jo 40 vuotta. Mysteeristä on se, että aina kun joku on aikeissa heittää nuken pois, tapahtuu jotain kummalista.

Kolme viikkoa sitten rouva Welch oli siivoamassa kaappejaan, kun hän löysi täysin unohtuneen nuken kaapin perältä. Nainen otti nuken pois muovikääreistä, jolloin sattui jotain outoa.

- Kun otin nuken kääreistä, koko perhe sairastui. Se on hieman outoa, nainen kertoo.

Rouva aikoi heittää nuken pois, mutta hänen miehensä löysi sen ja ihmetteli, miksi nätti nukke pitäisi hävittää.

- Oudointa tässä on se, että äitini teki juuri samoin vuosia sitten. Silloin isäni oli se mies, joka tuli kysymään miksi ihmeessä äiti haluaa eroon noin suloisesta nukesta. Siksi tämä tuntuu niin oudolta.

Perheeseen Sadi-nukke tuli 40 vuotta sitten, jolloin Welchin äiti osti sen lahjaksi siskolleen. Siitä Welch ei kuitenkaan ole aivan varma, miten nukke on päätynyt hänen taloonsa.

Rouva Welchin mukaan hän on kuitenkin jo lämmennyt nukelle.

- Alan tottua siihen, vaikka se todellakin on hieman pelottava. Koirani sen sijaan ei pidä siitä vaan haukkuu sille suureen ääneen.

Welchille on tarjottu nukesta suuria summia, mutta nainen uskoo, että hän pystyisi siitä enää luopumaan.

- En usko, että nukke on riivattu, mutta uskon, että siinä on pala sielua. Hän näyttää pelottavalta ja moni kavahtaakin häntä. Todellisuudessa hän haluaa vain vähän rakkautta.

Katso kuva nukesta täältä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat