Yllättävän kauneusleikkauksen suosio räjähdysmäistä: Naiset tahtovat näyttää Kim Kardashianilta

15.10.2014 21:45 - Senni Loikala

Daily Mail -lehden mukaan yhä useammat naiset ihailevat muun muassa Kim Kardashianin vartaloa niin paljon, että ovat valmiita yllättäviin leikkausoperaatioihin.

Onko median luoma ihanne langanlaihasta naisesta viimein jäämässä historiaan? Suunnanmuutosta tukee plastiikkakirurgisia toimenpiteitä tarjoavien klinikoiden havainnot asiakkaidensa toiveista. Maailmalla kysyntä rasvansiirroista peppuihin ja rintoihin on kasvanut räjähdysmäisesti viimeisen vuoden aikana.

Kauneusleikkauksiin hakeutuvat naiset tahtovat yhä useammin saavuttaa pehmeän naiselliset muodot. Esikuvina menneiltä ajoilta ovat muun muassa Marilyn Monroe ja Elizabeth Taylor.

Operaatioiden suosio on noussut lähes 325 prosenttia viimeisten 12:sta kuukauden aikana. Toimenpiteessä rasvaa siirretään naisille epämieluisista paikoista usein juuri rintoihin ja pakaroihin.

- Pieniriskisestä rasvasiirrosta on nopeasti tulossa suosittu vaihtoehto muille kosmeettisille leikkauksille ja operaatio kiinnostaa heitä, ketkä tahtovat saavuttaa samankaltaisen pehmeän ja kurvikkaan ulkomuodon kuin menneen ajan julkkiksilla ja kuin myös nykyajan muusilla on, kuten Beyoncella, Jennifer Lopezilla, Kate Uptonilla, Sofia Vergaralla ja Kim Kardashianilla. Asiakkaat nimeävät heidät säännöllisesti ihanteellisen vartalon inspiraationlähteikseen, kertoo EF Medispa -klinikan tiedottaja.

Lue myös: Suunnitteletko kauneusleikkausta? Harkitse, ota selvää ja unohda liian hyvät tarjoukset

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat