Ovulaatio muuttaa naista - vaikuttaa myös miesmakuun

19.02.2015 18:45 - Eeva Rajala

Tuore tutkimus paljastaa, miten ovulaatio muuttaa naista, kun kyseeseen tulevat miehet ja shoppailu.

Daily Mail -lehti kertoo tuoreesta tutkimuksesta, jonka mukaan näyttää siltä, että naiset shoppailevat eniten, kun ovat hedelmällisimmillään eli ovulaation aikana. Teksasin yliopiston tutkimukseen osallistui yli 500 naista, joiden iät vaihtelivat 18 - 40 vuoden välillä. Kävi ilmi, että erityisesti ovulaation aikana naiset ostelivat paljon ja erilaisia asioita enemmän kuin muulloin.

Tällainen impulssimainen toiminta havaittiin myös miesmaun kohdalla: Naisten miesmaku on myös laajempi, kun naiset ovat hedelmällisimmillään.

- Kuten kalastaja heittelee verkkojaan veteen, ovuloiva nainen laajentaa mahdollisuuksiaan treffipuolella ja hyväksyy enemmän potentiaalisia kosijoita, joista valita, yliopiston professori Kristina Durante kertoo.

Tulevaisuudessa voikin käydä niin, että kaupat pyrkivät edistämään myyntiään pitämällä mielessä sekä naisten shoppailun kasvun että miesmaun laajentumisen tiettyyn aikaan kuukaudesta.

Tutkimuksessa selvisi myös, että sinkkunaiset yleensä shoppailevat enemmän erilaisia tavaroita ovulaation aikana kuin parisuhteessa ja naimisissa olevat.

Lue myös: Entä jos naiset olisivat rehellisiä shoppaillessa? Hulvaton video leikittelee ajatuksella

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat