Limupullo pelasti 95-vuotiaan suomalaisvanhuksen syntymäpäivät - lue liikuttava Facebook-kirjoitus

11.07.2015 11:02 - Reetta Haverinen

Mika Lindeqvistillä on suuri sydän. 3,79 euron sijoituksellaan hän teki erään 95-vuotiaan rouvashenkilön varsin onnelliseksi.  

Joskus pienetkin teot voivat olla varsin suuria. Tästä erinomaisena esimerkkinä toimii Mika Lindeqvistin sydäntälämmittävä teko, jolla hän ilahdutti kaupassa asioinutta vanhusta. Lindeqvist kertoo tapahtumasta Facebook-sivullaan ja miehen päivitys on kerännyt osakseen jo yli 6000 tykkäystä ja 300 jakoa.

Marketissa työskentelevä Lindeqvist kertoo puuhastelleensa juomaosastolla, kun paikalle saapui mummo, joka alkoi rupattelemaan Lindeqvistin kanssa. Rouva katseli haikeissaan Pommac-pulloa ja tuumasi, että tuopa se olisi niin hyvää. Rouva kuitenkin totesi, että juoma on sen verran kallista, ettei hän raaski sitä itselleen ostaa.

Tämän jälkeen rouva kertoi Lindeqvistille olleensa nuoruusaikoinaan töissä kauppiaan talossa, jossa toimi myös limsatehdas, hapottamassa limonadeja. Rouva jatkoi, että noista ajoista on jo tovi, sillä hän täyttää huomenna 95 vuotta. Rouva totesi Lindeqvistille, että elonpäivät ovat siten jo vähissä.

Tarinan kerrottuaan rouva jätti Pommac-hyllyt taakseen ja lähti keräämään muutamia ostoksiaan. Sen enempää jahkailematta Lindeqvist kävi ostamassa Pommac-pullon omilla rahoillaan. Kun vanhus oli lähdössä kaupasta, ojensi Lindeqvist pullon vanhalle ''limunaatintekijälle''.

''Sillä välin kävin ostamassa sen pommac pullon ja kun mummeli oli lähdössä kävin sen hänelle ojentamassa saatesanoilla että pitäähän sitä nyt sentään limunaatintekijän 95-vuotispäivillä limpparia olla. Kun se mummo katsoi minua kun ojensin sitä limsapulloa niin tajusin että ikinä elämässäni tuskin pystyn tekemään yhtä hyvää 3.79 euron sijoitusta. ''

Ote Lindeqvistin Facebook-päivityksestä.

Lue alkuperäinen päivitys kokonaisuudessaa täältä.


Lue myös: Suomalaismiehen Facebook-päivitys leviää kulovalkean tavoin: "Kiitos elämä"

Kilpailut

Uusimmat