Ei gluteenittomuudelle - Instagram-käyttäjät hyökkäsivät puolustamaan viljatuotteita

16.07.2015 22:45 - Reetta Haverinen

Instagramissa leviävät herkuttelukuvat osoittavat, että ihmiset pelkäävät nykyisin aivan turhaan leipää, pullaa ja pizzaa.

Ihmiset ovat innostuneet karsimaan ruokavaliostaan milloin gluteenia, milloin hiilihydraatteja. Myös maidottoman tai viljattoman ruokavalion nimeen vannovien määrä on ollut viime aikoina selvässä kasvussa. Jatkuva aterioiden tarkkailu ja ruokavaliorajoitukset ovat kuitenkin pikku hiljaa alkaneet pänniä meistä entistä useampaa.

Varsinkin viljattomuuden hyödyt ovat puhuttaneet ihmisiä varsin paljon: onko gluteenittoman ruokavalion noudattaminen suositeltavaa, jos keliakiaa ei ole testeillä todettu? Joidenkin mielestä leivän pannaan laittamisessa ei kuitenkaan ole järkeä. Näiden ihmisten joukkoon kuuluu muun muassa hurja määrä nuoria naisia, jotka ovat ryhtyneet julistamaan viljarakkauttaan Instagramissa.

Instagram-tili girlswithgluten ylistää viljatuotteiden ihanuutta. Kuvat pizzaa, kakkuja, leipää ja keksejä nauttivista naisista osoittavat, että moni meistä rakastaa viljatuotteita - eikä ihme: kuka nyt tuoretta leipää tai vastaleivottuja croissantteja tohtisi vastustaa?

Jos tahdot jakaa kanavalla oman herkkuhetkesi, lisää Instagram-kuvaasi hashtag #girlswithgluten.

Katso lisää kuvia täältä.


Lue myös: Menikö gluteenin välttely jo liiallisuuksiin? Blogi poisti vehnät kuuluisista taidekuvista

Kilpailut

Uusimmat