Naisen todella erikoinen nimenmuutos hämmentää - voiko tämä olla edes totta?

04.08.2015 11:45 - Mika Parikka

Meillä Suomessakin voi vaihtaa nimeään, jos sille on hyvät perusteet. Aivan mitä tahansa ei kuitenkaan omaksi nimekseen voi antaa, mutta Kolumbiassa näyttäisi olevan hieman erilainen meininki.

36-vuotias kolumbialaisnainen tunnettiin ennen nimellä Ladyzunga Cyborg. Nainen koki kuitenkin tarpeelliseksi vaihtaa nimensä, jotta häntä ei tunnistettaisi niin helposti. Tässä ei vielä ole mitään outoa, mutta nimivalinta on herättänyt suurta hämmennystä internetissä.

Cyborg nimittäin taisteli vuoden ajan Kolumbian hallituksen kanssa, jotta saisi nimekseen aakkoset. Siis kokonaiset aakkoset, eli ABCDEFGHIJKLMN OPQRSTUVWXYZ. Ja tämä on täysin totta. 

Täystyrmäys ensialkuun

Hänen yrityksensä tyrmättiin alkuun paikallisessa virastossa, sillä ehdotus oli niin naurettava. Päättäväisyys kuitenkin lopulta palkittiin, ja nyt Cyborg on virallisesti nimeltään ABCDEFGHIJKLMN OPQRSTUVWXYZ, ja siitä on todisteena kuva hänen henkilötodistuksestaan. 

"Yritin keksiä nimen, jota ei ole Kolumbiassa kellään muulla, tai oikeastaan koko maailmassa, joten ajattelin, että ABCDEFGHIJKLMN OPQRSTUVWXYZ olisi sopiva nimi. Vaihdoin nimeni, jotta ihmiset eivät tunnistaisi minua. En siis siksi, että olisin jotenkin häiriintynyt siitä, vaan siksi, että olen aina halunnut yllättää", ABCDEFGHIJKLMN OPQRSTUVWXYZ kertoo. 

Katso kuva ABCDEFGHIJKLMN OPQRSTUVWXYZ:n uunituoreesta henkilöllisyystodistuksesta täältä.


Lue myös: Mitä sinusta ajatellaan pelkän etunimesi perusteella? Olettamukset luonteesta vahvoja

Lähde: The Ladbible

Kilpailut

Uusimmat