Naisen avoin kirje leviää netissä "Sinä, joka haukuit minua lihavaksi"

13.08.2015 09:15 - Reija Saarinen

Lindsay Swift koki ikävän yllätyksen kesken lenkkinsä. Kokemuksestaan nainen päätti kirjoittaa kirjeen.

Lindsey Swift on brittinainen, joka on nyt noussut puheenaiheeksi internetissä. Syy tähän on se, että rohkea Swift päätti kirjoittaa avoimen kirjeen hänelle, joka haukkui häntä lihavaksi kesken hänen iltalenkkinsä. Kyseinen kirje on saanut aikaan paljon puhetta Facebookissa ja siitä onkin muodostunut tietynlainen hitti.

Suomensimme kirjeen tärkeimmät kohdat vapaasti alle:

"Avoin kirje idiootille, jonka mielestä oli ihan oikein heittää minulle läskivitsejä kesken juoksulenkkini.

Kyseinen kommentti on todella hyvä esimerkki sinun sanavarastostasi sekä huumorintajustasi. Se on totta, että olen iso tyttö, mutta olen myös kaunis. Kiitos, että huomasit sen. En oikein ole varma kenelle sinä käytännössä ottaen yritit kertoa, että olen lihava. Sinulla nimittäin on silmät ja samoin paikalla olijoilla eli minulla ja poikaystävälläni. Vakuutan sinulle, että omistan peilin ja myös poikaystäväni on nähnyt minun lihavan vartaloni. Äläkä kerro kenellekään, mutta luulen, että hän saattaa jopa pitää siitä.

Yleensä en nosta meteliä näistä asioista, sillä idiootit ovat idiootteja. Ymmärrän kuitenkin sen, että moinen kommentti saattaa helposti tehdä hallaa ihmiselle, joka ei ole yhtä itsevarma kuin mitä itse olen, ja se on sääli. Jokainen kun aloittaa jostain.

Haluan tehdä sinulle selväksi muutaman asian. En häpeä vartaloani. Se ei ole koskaan estänyt minua tekemästä asioista, joista nautin. Kehoni on varmasti tehnyt asioita, joista sinun vartalosi voi vain haaveilla. Lihava kehoni on uinut kristallin kirkkaissa vesissä Thaimaassa, niissä, joita sinä olet ehkä nähnyt vain televisiossa. Se on käynyt maissa, joista sinä vain haaveilet. Se on nähnyt kulttuureja, joiden ymmärtämiseen sinä saatat olla liian kapeakatseinen. Pulleat jalkani ovat kiivenneet myös vuorille useammin kuin kerran. Lihavat aivoni puhuvat kieliä, joita sinä et ehkä halua opiskella.

Hiljattain tein päätöksen liikunnan lisäämisestä. Päätin sen siksi, että se on hauskaa ja tekee hyvää terveydelleni. Tavoitteenani on juosta 10 kilometriä ja aion sen myös tehdä. Olen reilut kuusi kiloa kevyempi kuin aloittaessani ja voin tehdä asioita, joihin en ennen pystynyt. Minua hämmentää se, että moni ei ehkä ymmärrä sen työn määrää jota teen. Jos siis häiritsen sinun juoksuasi, laita silmät kiinni.

Itse asiassa tunnen sääliä sinua kohtaan. Käytöksesi ei ole normaalia. Mutta mikä tärkeintä, minä annan sinulle anteeksi. Samalla toivon, että kukaan ei anna periksi haaveilleen, oli sitten lihava tai laiha. Tiedän, että minä en ainakaan sitä tee."


Lue myös: Suomalaismiehen kirjoitus leviää Facebookissa: "Meinasin tänä aamuna tappaa ihmisen"

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat