Tytön rohkea tempaus keskellä katua ihastuttaa netissä - oletko sinä tyytyväinen vartaloosi?

19.08.2015 08:15 - Mika Parikka

Rohkean tempauksen tehnyt Jae West uskoo, että maailma olisi parempi paikka, jos kaikki osaisivat jo lapsuudessaan arvostaa ja rakastaa itseään sellaisena kuin on. 

Jae West käveli keskelle Lontoon vilkasta katua, riisui itsensä alusvaatteisilleen, sitoi silmänsä, ja kirjoitti kyltin. Yleensä keskellä ruuhkaista kaupunkia riisuutuminen aiheuttaa ison hämmingin, ja poliisitkin saattaisivat puuttua asiaan, mutta tällä kertaa kävi toisin. 

West asetti viereensä taulun, jossa luki seuraavanlainen teksti:

"Seison jokaisen puolesta, joka on kärsinyt syömishäiriöstä tai itsetunto-ongelmista, kuten minä itse. Tukeaksesi itsensä hyväksymistä, piirrä sydän vartalooni."

Sydämien tulva

Hetken aikaa ihmiset vain tuijottavat ja ihmettelevät, että mitä ihmettä tapahtuu. Lopulta yksi tekee aloiteen, josta seuraa oikea sydämien tulva. Pian Westin vartalo onkin jo täynnä sydämiä. Hän ei siis selvästikään ole asiansa kanssa yksin. 

Nainen on osa ryhmää nimeltä The Liberators International, joka tekee julkisia tempauksia nostaakseen tietoisuutta erilaisista sosiaalisista ongelmista. West kirjoitti myös blogiinsa tuntojaan tempauksesta:

"Yksi liikuttavimpia ja innostavimpia hetkiä oli se, kun kuuntelin erään isän selittävän lapsilleen mitä olin tekemässä. Hän tiedosti sen tosiasian, että jokaisen tulisi rakastaa itseään sellaisena, kuin itse on, ja arvostaa sitä kehoa, joka itselleen on annettu. Sydäntäni lämmittää ajatus siitä, että hänen lapsensa ja muut kasvavat aikuisiksi ymmärtäen tämän kansainvälisen ongelman vaikutukset ja antamansa tuen piirrettyään sydämen kehooni. 

Jos kaikki ymmärtäisivät ja arvostaisivat sitä, kuinka kauniita he ovat lapsena, luulisin, että maailma olisi parempi paikka", West kirjoittaa. 

Katso video Westin tempauksesta alta:


Lue myös:Miehetkin kärsivät ulkonäköpaineista: "Olen vihannut kehoani jo kauan"

Lähde: UNILAD

Kilpailut

Uusimmat