Kuva: Fotolia

Hauska Tinder-viestiketju paljastaa: Miehet voivat järkyttyä varsin luonnollisista asioista - katso

15.10.2015 22:15 - Reetta Haverinen

Kaikki miehet eivät ilmeisesti ole tienneet, että myös naisten tulee käydä ajoittain asioillaan – eikä puhelinta oteta silloin vessaan mukaan.

Nimettömänä pysyvä, naispuolinen Tinder-käyttäjä laittoi kunnolla jauhot hermonsa menettäneen Tinder-parinsa suuhun. Vessakäyntinsä aikana naisen deittisovellukseen oli tullut viesti tämän Tinder-parilta, jossa mies kehui naista kauniiksi. Kun vastausta ei alkanut kuulua, mies menetti totaalisesti malttinsa.

Herkkänahkainen mies

Kun nainen huomasi Tinder-parinsa viestin, kirjoitti hän miehelle olleensa pissalla ja käski tämän rauhoittua. Tähän mies vastasi:

”Luuletko oikeasti, että me miehet haluamme kuulla tuollaista? Olet kuvottava.”

Vasta tämän jälkeen viestiketjun koominen osuus pääsi kunnolla alkamaan. Nainen ei voinut ymmärtää miehen outoa suhtautumista normaaleihin arkiasioihin, kuten vessassa käyntiin ja alkoi pommittaa pariaan erilaisilla naiseuteen liittyvillä sanoilla. Mies aneli naista lopettamaan ja tämän jälkeen nainen totesi viestiketjun päätteeksi:

”Käyn jopa ulostamassa silloin tällöin.”

Viestiketju todistaa, että myös miehet osaavat olla joskus hieman liiankin herkkänahkaisia. Jos siis tahdot lopettaa keskusteluketjun Tinder-parisi kanssa lyhyeen, totea meneväsi pissalle.

Lue myös: "Olet liian pyöreä ollaksesi seksikäs" - miehen viesti sai naiselta nettihitiksi nousseen vastineenUusimmat