Kuva: YouTube

Siskonpeti-näyttelijät lähtivät mukaan pysäyttävään kampanjaan - katso videot, jotka jäävät mieleen

23.12.2015 10:45 - Rea Tallgren

WWF Suomi on saanut Niina Lahtisen ja Jarkko Niemen mukaan kampanjaansa, jossa se haluaa herätellä ihmisiä ymmärtämään, kuinka suuressa vaarassa monet kauniit eläimet maailmassa ovat. 

Niina Lahtinen ja Jarkko Niemi ovat sekä näytelleet että käsikirjoittaneet WWF Suomen uuden kampanjan videot. Yhdellä videoista he esittävät pariskuntaa, jotka ovat saaneet ystävänsä kylään illallisvieraaksi. He käyvät keittiössä kuiskien keskustelun illallisvieraansa järkyttävästä menneisyydestä. 

- Hänen koko sukuaan on vainottu. Hänen koko perheensä on teurastettu hänen edessään ja silvottu ja ruumiinosat lähetetty ympäri maailmaa. Se on ihme, että hän on päässyt pakenemaan sieltä, Lahtinen selittää. 

Järkyttynyt Jarkko Niemen roolihahmo toteaa vievänsä vieraalle viiniä. 

Hänen lähtiessään keittiöstä, käy ilmi, että illallispöydässä istuu ihmisen sijasta norsu. 

Tehokas kampanja pistää miettimään, mitä kaikkea eläimet tänä päivänä kokevat. Esimerkiksi norsut uhkaavat aidosti kuolla sukupuuttoon salametsästyksen takia. 

Muut pysäyttävät videot käsittelevät esimerkiksi sarvikuonojen ja tiikerien kuolemista sukupuuttoon. Katso nuo videot alta. Lue myös: Lemmikki ei kaipaa joulukuusta - vinkit eläinystävälliseen loppuvuoteen


Kilpailut

Uusimmat