Kuva: Fotolia

Pikkutyttö soitti hätänumeroon ja pyysi apua - syy vähintäänkin suloinen

07.03.2016 21:15 - Senja Rapila

Tällä pienellä tytöllä oli hieman erilainen hätätilanne, joka ei ollut onneksi niin vakava, että hätänumeroon soittaminen olisi ollut ensimmäinen ja ainoa vaihtoehto.

Välillä hätätilanteet voivat olla myös sellaisia, jotka eivät välttämättä käy aikuiselle hyvänä tekosyynä soittaa hätäkeskukseen. Tämä hätäpuhelu oli kuitenkin sellainen, joka yllätti jokaisen.

Ongelmat alkoivat, kun pieni Aaliyah yritti pukea vaatteita päälle itsekseen. Lopulta hän huomasi housujensa olevan jumissa, eikä saanut niitä vedettyä ylös asti. Jostain syystä tyttö uskoi tämän olevan oikea hätätilanne, ohitti vahdissa olevan isoisän avun ja meni suoraan puhelimen luokse soittamaan hätäkeskukseen

Hätäkeskuksen puheluun vastasi seriffi Martha Lohnes Greenvillen piirikunnasta, joka poikkeuksellisesti vastasi tytön avunpyyntöön ja meni auttamaan tätä pukeutumisessa. Tytön isoisä avasi ulko-oven täysin hämmentyneenä siitä, miksi seriffi on heidän ovensa takana. Tässä vaiheessa Aaliyah juoksi ovelle housut puolitiessään.

Lohnes kertoi medialle, että parasta tapauksessa oli se, että tyttö osasi soittaa itsenäisesti hätäkeskukseen, vaikka hätä ei ollutkaan "todellinen".

- Olemme näyttäneet Aaliyahille hätänumeron, mutta se yllätti meidät todella, että hän oikeasti soitti siihen, tytön äiti Pebbles Ryan kertoo.

Lue myös: Äidin nerokas näpäytys - antoi pojalleen 900 euron laskun kiittämättömyydestä

Lue myös: Nainen etsi äitiään 15 vuotta - jälleennäkeminen sisälsi uskomattoman yllätyksen

Kilpailut

Uusimmat