Kuva: Fotolia

Kodittoman miehen pyyntö toi mukanaan muutakin kuin rahaa - lue koskettava tarina

29.03.2016 15:15 - Iiro Myllymäki

Kahvilanomistajan reaktio kodittoman miehen pyyntöön on sydäntä lämmittävä.

Koditon Marcus-niminen mies meni kaksi viikkoa sitten Yhdysvaltain Minnesotassa kahvilaan pyytämään rahaa, mutta saikin enemmän kuin koskaan osasi odottaa. CBS Newsin mukaan Abi’s Cafe:n omistaja Cesia Abigail, 25, kysyi mieheltä, miksi tällä ei ole töitä. Marcus vastasi rikosrekisterinsä estävän hänen työnsaannin, joten hänen piti tienata rahansa varastelemalla ja rahaa pyytämällä.

Abigailin kahvilallakin oli taloudellisesti tiukat ajat, mutta nainen päätti silti tarjota miehelle palkallista työtä. Hänellä oli varaa maksaa miehelle vain kahden tunnin työstä, ja koditon Marcus otti tiskaustyönsä ilolla vastaan.

- Teen mitä vain saadakseni rahaa, Marcus vastasi Abigailin tarjoukseen.

Seuraavana päivänä Marcus palasi kahvilaan työskentelemään, ja kahden viikon ajan hän on tehnyt kaksituntista vuoroaan. Nyt Abigail aikoo ottaa Marcusin pysyvästi palkkalistoilleen.

- En tuomitse ihmisiä sen perusteella, miltä he näyttävät. En kohtele kodittomia eri lailla kuin muitakaan, Abigail kertoo.

Viikonloppuna Abigail jakoi tarinan ja kuvan miehestä Facebookissa, jossa postaus on kerännyt jo 110 000 tykkäystä ja sitä on jaettu 37 000 kertaa.

Lue myös: "Halusin, että saat samanlaista palvelua kuin muutkin" - kahvilatyöntekijän teko liikuttaa

Lähde: CBS News

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat