Naisen ylisuurista rinnoista operoitiin reilu kuusi kiloa pois - "ennen ja jälkeen" -kuvat julki

01.12.2014 19:15 - Senni Loikala

Kiinalaisnainen kärsi suhteettoman suurista rinnoista, joiden koko ällistytti jopa ne operoineen lääkärin.

Kaakkois-Kiinassa, Xiamenin rannikkokaupungissa asuva Lin, 50, joutui yllättymään ikävällä tavalla saavutettuaan aikoinaan kolmenkympin iän.

- Rintani olivat normaalikokoiset jopa kun synnytin 20-vuotiaana, mutta ne alkoivat kasvaa hullun lailla, kun olin 30-vuotias, hän sanoo.

Naisen rintavarustus kasvoi niin paljon, että hän alkoi kärsiä kroonisista selkä-, niska- ja hartiakivuista. Ne saivat Linin lopulta hakeutumaan rintojen pienennysleikkaukseen, joka on tehty hiljattain onnistuneesti.

Yli kymmenen vuotta alalla ollut lääkäri Ouyang Zhong kertoo, ettei ollut koskaan nähnyt uransa aikana yhtä suuria rintoja kuin Linillä.

- Hänen rintansa roikkuivat jopa navan alapuolella, Zhong sanoo.

Operaatiossa naisen rinnoista poistettiin lähes kuusi ja puoli kiloa rasvakudosta.

- Poistettu rasvakudos painaa lähes kaksi kertaa enemmän kuin vastasyntynyt vauva, lääkäri kuvailee.

Hurja leikkaustoimenpide tuo helpotusta Linin elämään C-kupit omaavana naisena.

Gigantomastia

Gigantomastiasta eli suhteettoman suurista rinnoista puhutaan, kun rintavarustuksen paino on enemmän kuin kolme prosenttia henkilön koko painosta.

Oireet vaihtelevat selkä-, niska-, ja käsikivuista päänsärkyihin, ihottumiin ja jopa selkärangan kaareutumiseen. Ylisuuret rinnat aiheuttavat naiselle usein masennusta, ne voivat huonontaa itsetuntoa ja vähentää yleistä hyvinvointia. Ajan myötä ne voivat jopa johtaa hengitysvaikeuksiin.

"Ennen ja jälkeen" -kuvat Linistä pääset katsomaan täältä.

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat