Pluskokoisen bloggarin uimapukukuva leviää netissä - mukana tärkeä viesti

17.04.2015 14:15 - Noora Suomalainen

Upeat pluskokoiset naiset ovat alkaneet jakaa entistä paljastavampia kuvia itsestään sosiaalisessa mediassa. Monet pitävät tätä todella rohkeana tekona, mutta uimapukukuvan itsestään jakanut bloggari on asiasta toista mieltä.

Kolmenkympin tienoilla oleva pluskokoinen bloggari Jessica Kane lisäsi itsestään uimapukukuvan Instagramiin ja kuva lähti heti leviämään sosiaalisessa mediassa. Otosta on jaettu noin 50 000 kertaa ja sillä on yli 500 000 tykkäystä.

Kaunotar kirjoitti pitkän tekstin kuvan viereen.

”Tämä ei ollut rohkeaa. Kuulen usein, kuinka olen todella rohkea olemalla vähissä vaatteissa. Vähissä vaatteissa kulkeminen olisi rohkeaa vain silloin, jos välittäisin, mitä muut minusta ajattelevat. Mutta en välitä.” lukee kuvatekstinä.

Kane perustelee näkemyksensä todella viisaasti.

”Mitkä teot ovat oikeasti rohkeita? Perhe, joka kamppailee traagista sairautta vastaan, henkilö, joka yrittää päästä eroon perheväkivallasta, avun hakeminen kun itsemurha-ajatukset ovat olleet lähellä ja niin edelleen. Nämä ovat rohkeita tekoja. Ei uimapuvussa rannalla oleminen.” hän jatkaa kuvatekstissään.

Katso kuva alta.

Lue myös: Mallikaunotar haluaa muuttaa kauneusihanteita: "Miksi minua sanotaan plussakokoiseksi?"

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat