Vakavasti sairasta vauvaa odottavat vanhemmat lähtivät ainutkertaiselle matkalle: "Hän on mukana"

12.09.2014 19:11 - Rea Tallgren

Mitä sinä tekisit, jos ymmärtäisit, että aikaa lapsesi kanssa on käytössä todella rajallinen määrä? Luultavasti saman kuin Haleyn perhe. He päättivät toteuttaa kaikki vakavasti sairaan, vielä syntymättömän lapsensa unelmat ennen kuin hän kuolisi.

Se oli ihan tavallinen päivä. Esikoistaan odottava amerikkalaispariskunta Jenna ja Dan Haleyn elämän se kuitenkin muutti lopullisesti.

Pariskunta sai tietää, että heidän odottamallaan esikoislapsella on vakava sairaus, anenkefalia. Anenkefalia on epämuodostuma, jossa sikiö syntyy ilman suurinta osaa aivoista ja kallosta. Suurin osa anenkefalia-vauvoista kuolee lähes heti syntymän jälkeen.

Aivan kuten normaalit vanhemmat, myös Haleyt olivat ehtineet iloita kaikesta, mitä he ehtisivät poikansa kanssa tulevaisuudessa tehdä. Yhtäkkiä he saivat kuitenkin huomata olevansa tilanteessa, jossa yhteistä aikaa tuskin olisi paljoakaan.

Haleyt päättivät tehdä jotain ainutkertaista. Sen sijaan, että he olisivat antaneet surun murtaa heidät, laativat he toivelistan niistä asioista ja paikoista, joissa haluaisivat Shane-poikansa kanssa käydä ja joita haluaisivat hänen kanssaan tehdä ennen kuin hän kuolee.

"Ymmärsimme, ettei meillä ole juurikaan aikaa, joten ymmärsimme, että jokaisesta hetkestä poikamme kanssa tulisi ottaa irti kaikki mahdollinen." Dan-isä kertoo.

Niinpä he lähtivät matkalle, jonka aikana he ovat toteuttaneet niitä asioita, joita olisivat halunneet Shanen saavan kokea. He ovat käyneet New Yorkissa katsomassa vapaudenpatsasta ja istuneet keskuspuisto Central Parkissa. He ovat tavanneet kannattamansa urheilujoukkueet henkilökohtaisesti ja vieneet poikansa konserttiin.

Kaiken tämän ajan heidän poikansa on matkustanut turvassa äitinsä vatsassa - ja ollut Haleyn perheen kolmas matkakumppani.

"Arvostamme jokaista minuuttia, jonka saamme poikamme kanssa olla. Olemme kiitollisia siitä, että hänet on annettu meille." Dan summaa.

Katso kuvia perheen retkistä heidän Facebook-sivuiltaan tästä.

Lähde: 6ABC

Kilpailut

Uusimmat