Oscar-palkitun elokuvan raiskauskohtaus yllätti näyttelijän kuvauksissa: "Purskahdin itkuun"

Thandie Newton ei ollut varautunut kohtauksen kuvaamiseen Crash-elokuvassa.

Vaatteet, jotka olisi hyvä löytyä kaapista vuonna 2020 - ovat muodissa nyt ja tulevaisuudessa

On olemassa muutamia sellaisia vaatekappaleita, joita kannattaa kaappiin haalia. Ne nimittäin ovat muodissa oikeastaan aina.

Uusimmat

Joka kerta, kun tänne saapuu, ei voi muuta kuin ihmetellä kuinka upea paikka saaremme on. Vaikka itsekin astuin tänne jo yli 30 vuotta sitten ensimmäistä kertaa, ei viehätys koskaan lopu. No, mitä nyt varhaisteiniä ketutti suunnattomasti tulla kesäksi saareen, kun muut ystävät jäivät kaupunkiin.. mutta noin muuten!
Ystävästäni tuli tuplamaisteri. Ei siis maisteri, vaan TUPLAmaisteri (!?). Kuten monilla muilla valmistuineilla tai juhlapäivää viettävillä, vallitseva tilanne muutti juhlasuunnitelmia radikaalisti. Juhlasankarin piti olla juhlimassa Ruotsissa, vaan eipä sitten ollutkaan. Hätä ei ollut kuitenkaan tämän näköinen, sillä juhlia voi myös täällä Suomessa ja niinhän sitä siis tehtiin!
43 postausta ja vähintään yhtä monta kokemusta rikkaampana, on tullut aika päättää opiskelut ja myös blogini. Mitä tästä vuodesta jäi käteen?
Kuten jotkut jo tietävätkin, en ole mikään keittiössä viihtyvä Rouva Leipuri Hiiva. Olen kuitenkin oppinut tekemään yhden leipomuksen ja se on ah, niin herkullinen pekaanipähkinäpiirakka!

Kaupalliset yhteistyöt

On aika ottaa selvää, millaista on suomalaisten seksielämä.
Liikkuvatko punkit vain kesäisin? Entä onko kynsilakasta hyötyä punkin poistamisessa? Lue, ovatko väittämät totta vai tarua.
Muistutatko enemmän Greyn anatomian Meredithiä vai vaikkapa Vikings-sarjan Lagerthaa? On aika ottaa selvää.
Entiselle työnantajalleni: ”Täytit työpaikkakiusaajan kriteerit”