Kuva: Fotolia

1,5-vuotias Ella tilasi perheelleen lomamatkan Espanjaan - lasten tekemät nettiostokset naurattavat

30.04.2016 11:15 - Rea Tallgren

Lapsilla on joskus maaginen kyky painella juuri oikeita nappuloita tietokoneesta tai tabletilta. Niinpä monet perheet ovatkin päätyneet tekemään ostoksia, joita eivät oikeasti olisi halunneet.

Kun Ashleigh O'Connor, 23, huomasi puolitoistavuotiaan Ella-tyttärensä onnistuneen tilaamaan hänen tabletillaan perheelle menolennot Espanjan Fuerteventuraan, hän päätti luottaa siihen, että kyseessä oli kohtalo.

Lentojen perumisen sijaan Ashleigh varasikin perheelle myös majoituksen ja paluulennot. 

- Se oli paras reissumme ikinä! Nautimme olostamme aivan täysin siemauksin, Ashleigh hehkutti Daily Mailille

18 kiloa riisiä ja auto

1,5-vuotias Ella ei suinkaan ole ainoa, joka on onnistunut tilaamaan vanhempiensa tietokoneilla tai tableteilla ja padeilla kalliitakin tavaroita. 28-vuotiaan Rachel Turner Gilksin Alex-poika oli huutanut perheelle uuden auton eBaysta. 

- Jouduin anelemaan auton myyjää, että hän suostuisi perumaan kaupat. Hän oli aivan raivona, sillä hän joutui laittamaan koko ilmoituksen sivuille uudestaan, Rachel selitti.

Felicity Sadler-Keanin yksivuotias tytär Minnie puolestaan on onnistunut tilaamaan kotiinsa esimerkiksi jättikokoisen Justin Bieber -pahvihahmon. Samainen pikkuneiti oli onnistunut tilaamaan muilla kerroilla myös muun muassa 22 kiloa pehmonallejen täytteitä, 12 purkkia maapähkinävoita ja 18 kiloa riisiä. 

Lue myös: Painaako matkalaukkusi liikaa? Tavarat, jotka kannattaa jättää pakkaamatta

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat