Kuva: Fotolia

7 tapaa juhlia edullisesti - sopii niin aikuisten kuin lastenkin juhliin

09.06.2016 17:15 - Pauliina Jokinen

Juhlien järjestäminen voi olla stressaavaa. Poimimalla hyvät juhlaideat talteen, järjestelystä tulee helpompaa ja hauskempaa.

Juhliminen on lähes poikkeuksetta hauskaa. Vielä hauskempaa on, jos juhlat ovat hyvin järjestetyt ja kaikki toimii sujuvasti. Eikä juhlien järjestämisen tarvitse olla kallista puuhaa, vaan jo hyvä teema ja tunnelma voivat pelastaa illan.

Mitäpä jos järjestäisitkin seuraavalla kerralla spa-juhlat tai teekutsut? Teemat sopivat niin aikuisten kuin lastenkin juhliin.

Liisa ihmemaassa -teekutsut

Kata pöytään kaunein astiastosi, leivo (tai osta valmiina) supersöpöjä herkkuja ja laita kaikki kauniisti esille. Viimeistele kattaus teepannulla ja kauniilla kukkasilla.

Spa-juhlat

Kaiva esiin kynsilakkasi, kuorintavoiteet (tai sekoita sokerista ja hunajasta maailman paras kuorintavoide) ja varaa riittävästi kasvopyyhkeitä ja pumpulituppoja. Kutsu ystäväsi rentoutumaan muutamaksi tunniksi luoksesi.

Pizzajuhlat

Kukapa ei rakastaisi pizzaa? Leivo useampi pellillinen herkkupizzoja ja hae kaupasta muutama pullo limua. Avot!

Karaokebileet

Tämä klassikko ei vanhene koskaan. Jos kotoasi ei löydy karaokelaitteita tai vaihtoehtoisesti SingStar-peliä, voit myös tiedustella olisiko sellaista lainattavissa esimerkiksi naapureillasi. Kysele esimerkiksi Facebookin kaupunginosasivustoilla, voisitko saada laitteet lainaan illan ajaksi.

Punainen matto -bileet

Välillä on ihana pukeutua hyvin - ja ampua jopa yli. Punaiselle matolle voikin saapua niin liioitelluissa vaatteissa, kuin haluaa. Palkkaa ystäväsi tai sisaruksesi juhliin paparazziksi, joka kuvaa kaikki juhliin saapuvat vieraat punaisella matolla.

Luovat juhlat

Nämä bileet kannattaa järjestää pihalla. Luovissa juhlissa jokainen saa päästää sisäisen taiteilijansa valloilleen ja luoda jotakin upeaa. Pingota esimerkiksi vanha valkoinen lakana pihalle ja varaa vieraille erilaisia maaleja, joilla he voivat maalata kankaaseen. Vaatetuksen kannattaa olla mahdollisimman huoleton, jotta mahdolliset tahrat eivät haittaa.

Vesibileet

Muistatko lapsena vietetyt juhlat, joissa parasta hupia oli juosta pihaletkun alta? Se on aivan yhtä hauskaa aikuisenakin!

Lue myös: Huoneenlämmössä vai jääkaapissa? Katso, miten avattu punaviinipullo kannattaa säilyttää

Lähde: Pure Wow

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat