Kuva: Shutterstock

Lapsen synttärijuhlat voi järjestää lähes nollabudjetilla - 5 ihanaa vinkkiä

16.05.2018 14:15 - Henna Koste

Ota kesästä ilo irti ja järjestä synttärikutsut puistossa.

Lasten syntymäpäiväjuhliin saa uppoamaan rahaa loputtomasti. Onneksi itse voi tehdä paljon, jolloin säästää rahaa. Syntymäpäiväjuhliin ei todellakaan tarvitse tuhlata viikon palkkaa. PopSugar listasi viisi tärppiä, joiden avulla voit loihtia juhlat edullisesti. Panosta koristeiden ja kalliiden tarjoilujen sijaan tunnelmaan. 

Juhli ulkona

Jos lapsen syntymäpäiväjuhlat ovat kesällä, voi lapset kutsua läheiseen leikkipuistoon. Lapsillä riittää tekemistä ja vältyt suursiivoukselta ja kalliilta koristeilta. Saippuakuplat, katuliidut ja tutut pihapelit on helppo pakata mukaan. Muista noudattaa puiston järjestyssääntöjä. Kotitekoiset kuppikakut ovat ihana ja budjettiystävällinen vaihtoehto tarjoiluun. 

Koristeet minimiin

Pinterest on juhlajärjestäjän paras ystävä ja pahin vihollinen. Voit parhaimmassa tapauksessa löytää näyttäviä ja edullisia koristeluideoita. Muista, että lapsesi ei välitä siitä, kuinka monta tykkäystä synttärikuva saa Instagramissa. Voit hyvin jättää koristelun ja panostaa ohjelmaan ja ruokaan. Ilmapalloista tehty kaari on edullinen ja näyttävä katseenvangitsija. 

Kierrätä juhlatarvikkeet

Jos lapsesi rakastaa jotain tiettyä teemaa, voit hyvin järjestää uudelleen samanhenkiset juhlat. Säästä siis koristeet. Esimerkiksi kesä-aiheiset koristeet ovat ajankohtaisia tyyliltään vuosien päästäkin. 

Tarjoiluna brunssi

Jos sinulla on käytössä pieni budjetti, älä näperrä pienien cocktailpalojen parissa. Lapsen syntymäpäivillä voi tarjota vaikka brunssin, joka on riittoisa, monipuolinen ja melko edullinen vaihtoehto. Myös hotdogit, salaatit ja hampurilaiset sopivat hyvin juhlateemaan ja maistuvat monelle. 

Vaihtoehto juhlille

Jos sinulla on vanhempia lapsia, ehdota vaihtoehtoja syntymäpäiväjuhlille. Haluaisiko synttärisankari lähteä elokuviin, huvipuistoon tai lähteä katsomaan urheilua. Nämä tulevat luultavasti juhlia halvemmaksi, ja lapselle jää erilaisia muistoja. Jos budjetti sallii, anna lapsen valita mukaan yksi tai kaksi läheistä ystävää. 

Lähde: PopSugar

Lue myös: Suloinen jäätelöherkku ei voisi olla helpompi - ota haltuusi lastenjuhlien hitti

Lue myös: Lasten rakastamasta juhlateemasta saa helposti myös tyylikkään - "Äidit eivät ole niin innoissaan"

Kilpailut

Uusimmat