Kuva: Shutterstock

Viisi ihanaa ja edullista tapaa, joilla tuot joulutunnelman hetkessä kotiisi

27.11.2020 17:15 - Henna Koste

Näillä ilahdutat myös ystävää.

Joulukuun kynnyksellä moni jouluihmiseksi tunnustautuva kaivaa kauden koristeet esiin. Joulufiilistä voi tuoda kotiin myös pienillä hankinnoilla, eikä niiden aina tarvitse olla ilmeisiä joulutuotteita. Poimimme viisi ihanaa sisustusideaa, jotka tekevät joulun odotuksesta himpun verran kauniimpaa. 

Iloa pitkäksi aikaa

Kuivakukat ovat suuri hitti ja myös niistä saa koottua jouluisen kimpun, josta on iloa vielä pitkään juhlapyhien jälkeenkin. Myös punaiset ja luonnonväriset heinät kaunistavat joulukotia.

(kuva: Shutterstock)

Mistelin alla

Romantikko haaveilee suudelmasta mistelin alla. Pusuja tai ei, kotia koristava mistelinoksa tuo taatusti romanttista tunnelmaa.

(kuva: Shutterstock)

Yllätyksiä joka päivälle

Kaunis joulukalenteri on myös sisustuselementti. Listasimme tämän vuoden 20 ihaninta joulukalenteria. Vaihtoehtoja löytyy niin aikuisille, lemmikeille kuin lapsillekin.

(kuva: Shutterstock)

Sytytä tuoksukynttilä

Tehokkain tapa tuoda tunnelmaa talvi-iltoihin on sytyttää kynttilöitä. Samalla voit nauttia joulun tuoksuista. Ehkäpä kanelista, omenasta, appelsiinista tai mausteneilikasta? 

(kuva: Shutterstock)

Ihana jouluprojekti

Kirjominen on hauskaa ja yllättävän helppoa. YouTube on pullollaan ohjevideoita aloittelijoille. Kirjoita tauluun pätkä joululaulusta tai kirjo joku jouluinen yksityiskohta. 

(kuva: Shutterstock)

Lue myös: Onko kierrekynttilöiden tekeminen oikeasti helppoa? Kokeilimme, jotta voit välttyä murhenäytelmältä

Kilpailut

Uusimmat