Kuva: Shutterstock

Aikuiselle, lapselle ja lemmikille! 20 ihanaa ja erilaista joulukalenteria, joista ei löydy suklaata

15.11.2020 19:15 - Henna Koste

Joulukalentereissa on nyt valinnanvaraa.

Viime vuosina markkinoille on tullut liuta uusia joulukalentereita. Enää luukkujen takaa ei paljastu vain kauniita joulukuvia tai valjuja suklaapaloja, vaan variaatiota on loputtomiin. Myös aikuisille on monia vaihtoehtoja, joista saatta löytyä tuotteita niin kalastajalle kuin korujen rakastajallekin.

Persoonallinen joulukalenteri on myös oiva etukäteisjoululahja; lapselle, kumppanille tai vaikkapa lemmikille. Poimimme 20 erilaista joulukalenteria. 

Potkua joulun odotukseen

Chili F*cktory ja pitkäaikainen chilien kasvattaja Teemu Louhe kokosivat chilin rakastajalle unelmakalenterin. Luukkujen takaa löytyy niin sinappia, hilloja, kastikkeita, kuivattua chilijauhetta, chilisuolaa kuin inkiväärichilishottikin. Kalenterin designin on suunnitellut Rebekka Viljanen. 49,90 e,Chili F*cktory. 

(kuva: Valmistaja)

Kosmetiikkaa joka lähtöön

Yves Rocherin kalenterista löytyy tämän vuoden uutuustuotteita, mutta myös suosikkituotteita.  Kalenterista paljastuu niin ihonhoitotuotteita, meikkejä, vartalon- ja hiustenhoitotuotteita kuin tuoksuja. 49 e, Yves Rocher.

(kuva: Valmistaja)

Tee joulun odotuksesta herkullista

Teen ystävä ilahtuu kalenterista, jossa on yllätyksiä niin perinteisiä makuja arvostavalle kuin kokeilunhaluisellekin. Kalenteri on valmistettu alusta loppuun Suomessa. 12,90 e, Forsman. 

(kuva: Valmistaja)

Sipsin ystävälle

Taffel-yllätyskalenterissa on lajitelma erilaisia naposteltavia peruna-, maissi- ja maapähkinäpohjaisia snacks-tuotteita, mikropopcorneja ja dippimausteita. 30 e.

(kuva: Valmistaja)

Piristystä petipuuhiin

Vuoden tuhmimmaksi kuvailtu joulukalenteri sisältää 24 suosittua tuotetta naisille, miehille ja pareille. 99 e, Sinful.

(kuva: Valmistaja)

Kiitollista odotusta

Lahjavinkki minimalistille. Kiitollisuus-joulukalenteri auttaa keskittymään siihen hyvään, mitä elämässä on nyt. Sen avulla voi kirjoittaa myös kiitollisuuspäiväkirjaa. 12,90 e, Hidasta elämää.

(kuva: Valmistaja)

Kotimaista kosmetiikkaa

Lumenen Beauty -joulukalenterista löytyy ihonhoitotuotteita ja meikkejä. Ihonhoitotuotteita on 17, meikkituotteita seitsemän. 89,90 e, Lumene. 

(kuva: Valmistaja)

Korut koko vuodeksi

Jos sinusta koruja ei voi koskaan olla liikaa, tämä kalenteri on sinua varten. Luukuista paljastuu hiusasusteita ja koruja, joiden arvo on jopa 90 euroa. 29,99 e, Glitter.

(kuva: Valmistaja)

Täsmälahja kalastajalle

Kalastaja ilahtuu joulukalenterista, josta löytyy vain hyödyllisiä tarvikkeita. 29,90 e, Motonet.

(kuva: Valmistaja)

Kauneutta spesiaalituotteilla

Essencen kalenterista löytyy tuotteita, jotka on valmistettu ainoastaan joulukalenteria varten. Brändi tunnetaan loistavasta hinta-laadustaan. 30,50 e. 

(kuva: Valmistaja)

Hemmottelua kaipaavalle

Make It Real -joulukalenteri sisältää 24 matkakokoista yllätystä kylpy-, vartalo- ja hiustuotteista. Mukana on The Body Shopin klassikkotuotteita. 79 e, The Body Shop.

(kuva: Valmistaja)

Lapsille

Tylypahkan tonttujen terveiset

Legolta löytyy erilaisia joulukalentereita. Harry Potter -kalenterin luukuista paljastuu Tylypahkasta tuttuja esineitä. 34,95 e.

(kuva: Valmistaja)

Barbien omistajalle

Jokaisen Barbie-fanin unelma. Joulukalenterissa on 24 luukkua, joista paljastuu niin vaatteita, tarvikkeita kuin asusteitakin - sekä tietenkin Barbie-nukke. 29,90 e. 

(kuva: Valmistaja)

Hevoshullulle

Schleichin joulukalenterista löytyy hevosaiheisia yllätyksiä. 34,90 e, Lahjakas.fi.

(kuva: Valmistaja)

Yllätyksiä klassikkolelun ympärille

Klassinen junarata löytyy monesta lapsiperheestä. Tästä kalenterista löytyy 24 yllätystä, jotka sopivat yhteen radan kanssa. 40 e, Euro Toys. 

(kuva: Valmistaja)

L.O.L.-ylläreitä

Monen lapsen suosikilla L.O.L.-merkillä on myös oma joulukalenteri. Joka päivälle on luvassa vähintään yksi yllätys. Mukana myös L.O.L. -nukke. 38,20 e, Adlibris.

(kuva: Valmistaja)

Suosikkisadun hengessä

Frozen-fanin unelmakalenterista löytyy muun muassa hiusasusteita ja koruja. 19,99 e, Glitter. 

(kuva: Valmistaja)

Parhaalle ystävälle

Koiralle

Rosewood Cupid&Comet -joulukalenterista löytyy koiransuklaata. 4,99 e, PetenKoiratarvike.com.

(kuva: Valmistaja)

Kissalle

Mikset hemmottelisi kissaasi joulun kynnyksellä? Kalenterissa on herkkuja kissalle, yhteensä kolmea erilaista laatua. 4,55 e, K-Citymarket. 

(kuva: Valmistaja)

Kenelle tahansa

Ekologinen ja ihana vaihtoehto on aineeton joulukalenteri. Voit kerätä vaikkapa ystävällesi muistoja ja kuvia vuosien varrelta. Kalenterista voi löytyä myös yhteistä puuhaa, kuten piparitalkoot, leffailta tai pyjamabileet. Voit myös kirjoittaa jokaiselle päivälle yhden asian, jonka vuoksi rakastat lahjan saajaa. 

Lue myös: Ihmiset paljastavat: "Ikimuistoisin lahja, jonka olen koskaan saanut kumppaniltani"

Lue myös: Vietä pikkujoulut turvallisesti korona-aikana - THL julkaisi ohjeet

Kilpailut

Uusimmat