Anna lahjaksi kauneutta ja hyvää oloa - lahjavinkit naiselle ja miehelle

19.12.2012 10:15 - Karoliina Kotala

Jos lahjojen ostoille puolisolle tuottaa vielä päänvaivaa, kannattaa kauneusasiantuntija Henna Heikkisen vinkit pistää korvan taakse.

Helsinkiläisestä Ihonhoitobaarista tuttu Heikkinen kertoo rentouttavan hoitohetken olevan erinomainen lahja naiselle. Erityisesti pienten lasten äiti osaa varmasti arvostaa omaa aikaa.

- Erilaiset kauneushoidot ovat taatusti naisen kuin naisen mieleen. Ne varmasti tulee vuoden aikana käytettyä ja tuntuvat aina ylelliseltä, Heikkinen summaa.

Kasvo- ja vartalohoitojen lisäksi hyvä kauneuslahjanaiselle on myös lahjakortti meikkiin tai meikkiopastukseen, jossa ammattilaisen opastuksella katsotaan juuri omalle iholle ja kasvoille sopivat meikkitekniikat ja tuotteet.

- Kosketuksen voima on kuitenkin suuri, joten kannattaa ehdottomasti valita kuunteleva ja huolehtiva hoitaja, Heikkinen muistuttaa.

Hyvä olo -lahjoja on tarjolla myös miehelle, ja vaikka harva mies itse hakeutuu kauneushoitolaan, osaa jokainen mies arvostaa esimerkiksi vartalon kuumakivihierontaa.

- Miehille parempi on tarjota lyhyempi hoito, joka ei sisällä vahvoja tuoksuja. Mutta kasvohoito on esimerkiksi rentouttava ja hemmotteleva hoito, tai vaihtoehtoisesti miehelle hyvä on myös hartioiden, kasvojen ja pään hieronta.

Tuotelahjana miehelle toimii hyvin vaikkapa kevyesti kuoriva puhdistustuote ja kosteusvoide.

Aina ei ole kuitenkaan pakko edes kuluttaa rahaa, vaan Heikkisen mukaan hyvä lahja voi olla oma lahjakortti, jolla lupaa antaa vaikkapa puolen tunnin mittaisen hartiahieronnan tai esimerkiksi kolme jalkahierontaa.

Lisätietoa Ihonhoitobaarista löydät täältä.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat