Perjantairesepti: Nacho-lasagne
Kun meksikolainen keittiö kohtaa italialaisen syntyy maittava uuniherkku.
Nacho-lasagne
Noin 8 hengelle
1 pussi nachoja (noin 200 g)
600 g jauhelihaa tai kanaa
Texmex mix -maustepussi
½ prk salsaa
½ prk juustodippiä
1 sipuli
150g juustoraastetta
1. Kuullota sipuli. Lisää liha pannulle ja ruskista. Lisää mausteseos mukaan.
2. Levitä ainekset uunivuoan pohjalle: Ensin kerros nachoja, sitten juustodippiä, lihaa ja lopuksi kerros salsaa. Tee kerroksia 2-3 sen mukaan, miten aineksia riittää.
Levitä uunivuoan pohjalle ainekset näin:
3. Levitä viimeiseksi kerros nachoja ja aivan viimeiseksi juustoraastetta.
4. Kypsennä 175 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia. Nauti hyvässä seurassa!
"Opin tämän reseptin entiseltä tyttöystävältäni. Kun hän kokkasi minulle nacho-lasagnea ensimmäisen kerran, olin myyty. Nykyisin valmistan tätä herkkua esimerkiksi poikaporukkamme sohvaperunailtojen ruuaksi, enkä koskaan ole kerännyt sillä kuin kehuja! Parhaalta se maistuu rennossa seurassa kylmän oluen kaverina."
Ville Lehtonen
Katso kaikki Perjantaireseptit täältä.