Hunajapähkinät juustojen rinnalle - helppo resepti
Illanvieton juustolautanen saa herkullisen lisäkkeen paistinpannulla paahdetuista herkuista.
Hunajäpähkinät
4 dl eri pähkinälaatuja: hassel-, cashew-, saksan-, pistaasipähkinöitä ja manteleita
6 rkl hunajaa
ripaus sormisuolaa
1. Kaada pähkinät paistinpannulle. Paahda pähkinöitä, mutta varo polttamasta niitä.
2. Kaada pähkinöiden päälle hunaja ja mausta suolalla.
3. Ota pähkinät pannulta ja kaada ne kulhoon tai kauniiseen purkkiin. Anna maustua ja jäähtyä hetki ennen tarjoilua.
Vinkki! Pähkinät maistuvat ihanilta juustojen kera. Kokonaisuuden kruunaa vaalea hillo - esimerkiksi viikunahillo maistuu pähkinöiden ja juustojen rinnalla.
Kilpailut
Uusimmat
Kim Kardashian tähdittää Bratz-nukeista kertovaa elokuvaa - tällaista roolia hänelle kaavaillaan
Poliisi puhallutti juhannuksen aikaan 26 000 kuljettajaa - näin moni kärysi ratista
Suomalainen käyttää enemmän rahaa matkaillessaan kotimaassa kuin ulkomailla - näihin panostetaan
Miltä näyttää mäyräperheen elämä? WWF avasi uuden Luontoliven
Kaksi sutta vei vasikan pihattonavetasta - toinen kaadettiin poikkeusluvalla
Näytä lisää