Hunajapähkinät juustojen rinnalle - helppo resepti
Illanvieton juustolautanen saa herkullisen lisäkkeen paistinpannulla paahdetuista herkuista.
Hunajäpähkinät
4 dl eri pähkinälaatuja: hassel-, cashew-, saksan-, pistaasipähkinöitä ja manteleita
6 rkl hunajaa
ripaus sormisuolaa
1. Kaada pähkinät paistinpannulle. Paahda pähkinöitä, mutta varo polttamasta niitä.
2. Kaada pähkinöiden päälle hunaja ja mausta suolalla.
3. Ota pähkinät pannulta ja kaada ne kulhoon tai kauniiseen purkkiin. Anna maustua ja jäähtyä hetki ennen tarjoilua.
Vinkki! Pähkinät maistuvat ihanilta juustojen kera. Kokonaisuuden kruunaa vaalea hillo - esimerkiksi viikunahillo maistuu pähkinöiden ja juustojen rinnalla.
Kilpailut
Uusimmat
Finnairin lentoja perutaan työtaistelun mainingeissa - matkustajia pyydetään tarkistamaan yksi asia
Ylen uusi dokumenttisarja kertoo sateenkaarisenioreiden elämästä
Florence Pughin tyrmäävä jakkupukutyyli kääntää katseet - huomio kiinnittyy etenkin yksityiskohtiin
Serpentiini ei kuulu paperinkeräykseen, vaikka niin voisi luulla - tiedätkö, miten se tulisi kierrättää?
Englannin jalkapalloliitto sulkee transnaiset naisten jalkapallosta
Näytä lisää