Perjantairesepti: Kukkakaalisosekeitto pekonirouheella
Kukkakaalisosekeitto pekonirouheella
1 keskikokoinen kukkakaali (noin 500 g)
1 sipuli
7 dl kasvislientä
2 dl kuohukermaa
ripaus muskottia
suolaa ja pippuria maun mukaan
200 g pekonia
oliiviöljyä sipulin paistamiseen
1. Pilko sipuli ja kuullottele sitä oliiviöljyssä kattilan pohjalla hetki. Pilko kukkakaali ja laita se ja kasvisliemi kattilaan kiehumaan. Keittele kunnes kaali pehmenee.
2. Pilko pekoni pieneksi hakkeeksi ja ruskista se. Laita sivuun odottamaan.
3. Soseuta keitto. Lisää kermaa maun mukaan - lisää kaikki, jos pidät juoksevammasta keitosta. Lisää suola ja pippuri. Nauti pekonirouheen kera.
Katso kaikki Perjantaireseptit täältä.
Kilpailut
Uusimmat
Walesin prinsessa palasi edustustehtäviin yllään syksyn sävyt
Netflixin Nobody Wants This -sarja nousi hitiksi
Tuore raportti paljastaa vakavia lukuja eläinlajien populaatioista – varoitus myös keikahduspisteestä
Helsingissä pyritään vähentämään katutyöhaittoja - maksuja korotetaan tuntuvasti
Tylliä, kiiltoa ja ruusukuosia – Sarah Jessica Parkerin mekosta ei elementtejä puuttunut
Näytä lisää