Perjantairesepti: Kukkakaalisosekeitto pekonirouheella
Karppaajakin ilahtuu tästä keitosta, joka valmistetaan ilman perunaa.
Kukkakaalisosekeitto pekonirouheella
1 keskikokoinen kukkakaali (noin 500 g)
1 sipuli
7 dl kasvislientä
2 dl kuohukermaa
ripaus muskottia
suolaa ja pippuria maun mukaan
200 g pekonia
oliiviöljyä sipulin paistamiseen
1. Pilko sipuli ja kuullottele sitä oliiviöljyssä kattilan pohjalla hetki. Pilko kukkakaali ja laita se ja kasvisliemi kattilaan kiehumaan. Keittele kunnes kaali pehmenee.
2. Pilko pekoni pieneksi hakkeeksi ja ruskista se. Laita sivuun odottamaan.
3. Soseuta keitto. Lisää kermaa maun mukaan - lisää kaikki, jos pidät juoksevammasta keitosta. Lisää suola ja pippuri. Nauti pekonirouheen kera.
Katso kaikki Perjantaireseptit täältä.
Kilpailut
Uusimmat
Presidentti Stubb vierailee Etelä-Pohjanmaalla
Voiko työpaikkailmoituksiin enää luottaa? Poliisi kertoo huijareiden uudesta vedätystavasta
KOM-teatteri muuttaa uusiin tiloihin
Valvonta paljasti puutteita lasten kuljettamisessa autossa: 'Onnettomuuden sattuessa hinta on kova'
Yle julkaisee audiodraaman Hectorista - hän näyttelee legendaarista muusikkoa
Näytä lisää