Perjantairesepti: Kukkakaalisosekeitto pekonirouheella
Kukkakaalisosekeitto pekonirouheella
1 keskikokoinen kukkakaali (noin 500 g)
1 sipuli
7 dl kasvislientä
2 dl kuohukermaa
ripaus muskottia
suolaa ja pippuria maun mukaan
200 g pekonia
oliiviöljyä sipulin paistamiseen
1. Pilko sipuli ja kuullottele sitä oliiviöljyssä kattilan pohjalla hetki. Pilko kukkakaali ja laita se ja kasvisliemi kattilaan kiehumaan. Keittele kunnes kaali pehmenee.
2. Pilko pekoni pieneksi hakkeeksi ja ruskista se. Laita sivuun odottamaan.
3. Soseuta keitto. Lisää kermaa maun mukaan - lisää kaikki, jos pidät juoksevammasta keitosta. Lisää suola ja pippuri. Nauti pekonirouheen kera.
Katso kaikki Perjantaireseptit täältä.
Kilpailut
Uusimmat
"Levittyy täydellisesti ja pysyy koko päivän" - testissä silmien rajaustuotteet
5 vinkkiä ikkunoiden pesuun - Marttojen ohjeilla onnistut
Paita, joka pitäisi löytyä jokaisen kaapista - ajaton klassikko, joka toimii vuodenajasta riippumatta
Kesän shortsimuoti on näyttävää ja monipuolista - mikä lookeista on suosikkisi?
Millaista on vuoden 2024 kenkämuoti? Katso viisi suosikkimallia
Näytä lisää