Perjantairesepti: Kukkakaalisosekeitto pekonirouheella
Karppaajakin ilahtuu tästä keitosta, joka valmistetaan ilman perunaa.
Kukkakaalisosekeitto pekonirouheella
1 keskikokoinen kukkakaali (noin 500 g)
1 sipuli
7 dl kasvislientä
2 dl kuohukermaa
ripaus muskottia
suolaa ja pippuria maun mukaan
200 g pekonia
oliiviöljyä sipulin paistamiseen
1. Pilko sipuli ja kuullottele sitä oliiviöljyssä kattilan pohjalla hetki. Pilko kukkakaali ja laita se ja kasvisliemi kattilaan kiehumaan. Keittele kunnes kaali pehmenee.
2. Pilko pekoni pieneksi hakkeeksi ja ruskista se. Laita sivuun odottamaan.
3. Soseuta keitto. Lisää kermaa maun mukaan - lisää kaikki, jos pidät juoksevammasta keitosta. Lisää suola ja pippuri. Nauti pekonirouheen kera.
Katso kaikki Perjantaireseptit täältä.
Kilpailut
Uusimmat
Perjantai koko vuoden salamarikkain päivä - lisää tiedossa alkuviikkoon saakka
Sinilevätilanne yhä keskikesälläkin maltillinen
Koivun siitepölykausi oli tänä vuonna poikkeuksellisen pitkä
Mies ja nainen teeskentelivät tarvitsevansa apua - anastivat ikäihmisten omaisuutta näiden asunnoista
Tampereen katkaisu- ja selviämishoitoaseman tiloista löytyi luteita
Näytä lisää