Kanelimantelit vievät makeanhimon terveellisesti - helppo resepti
Paahda manteleita pannulla ja lisää joukkoon ripaus kanelia ja hunajaa - terveellinen herkku on valmis.
Kanelimantelit
200 g manteleita
1 tl hunajaa
1,5 tl kanelia
ripaus sormisuolaa
1. Laita mantelit kuivalle ja kuumalle pannulle. Kääntele koko ajan, jotta ne paahtuvat, mutta eivät pala.
2. Ripottele mantelien päälle kaneli ja sormisuola, sekoita. Lisää lopuksi hunaja ja pyöräytä manteleita vielä hetken pannulla, jotta hunaja sekoittuu ja sulaa joukkoon. Varo, ettet pidä manteleita pannulla liian kauan. Hunaja palaa mustaksi helposti. Nauti jäähtyneinä.
Kilpailut
Uusimmat
Foreca: Sunnuntai oli vuoden toistaiseksi lämpimin päivä, mutta juhannusviikolla sää muuttuu
3-vuotias lapsi liikkui yksin kadulla - nimestä tai vanhemmista ei poliisin mukaan tietoa
Rikolliset värväävät nuoria rahamuuleiksi: 'Jännittävältä tuntuva puuha voi johtaa uhkaaviin tilanteisiin'
HS: Kolme karannutta biisonia on ammuttu
Tulevaisuudessa hyttysmääriä voi ennustaa kuin säätä - Suomi mukana ainutlaatuisessa tutkimuksessa
Näytä lisää