Tuplasuklaakeksi tyydyttää vaativammankin makeannälän
Tuplasuklaakeksit
noin 12 - 15 kpl
150 g voita
2 dl sokeria
2 tl vaniliasokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta
100 g taloussuklaata
100 g valkosuklaata
1 dl hasselpähkinöitä
1. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi. Lisää toisiinsa sekoitetut kuivat aineet taikinaan. Vatkaa vielä muna joukkoon.
2. Sulata taloussuklaa vesihauteessa tai mikrossa. Lisää taikinaan. Murustele valkosuklaa veitsellä ja lisää. Voit jättää palat reilun kokoisiksi. Lisää lopuksi pähkinät. Sekoita taikina tasaiseksi.
3. Nosta taikinasta kahdella lusikalla leivinpaperille nokareita. Paista 175 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Koristele halutessa jäähtyneet keksit sulalla suklaalla ja tomusokerilla.
Kilpailut
Uusimmat
Pääsiäisherkut voivat olla vaaraksi koirille - vakuutusyhtiö kertoo, mistä myrkytyksen tunnistaa
Kevään 2024 pääsiäishoroskooppi - katso, miltä tuleva pääsiäinen tulee näyttämään
Törkeitä nettihuijauksia liikkuu jälleen - poliisi kertoo, miten välttyä huijauksilta
Korkeasaareen saapui pörröisiä tulokkaita - edellinen asukas siirrettiin Ähtäriin
Suomen paikka Euroviisujen semifinaalissa julkistettiin
Näytä lisää