Klassikkoherkku: Tilli-etikkakurkut ovat kesän raikkain lisuke
Perinteinen tilli-etikkakurkkusalaatti on maukas ja raikas lisuke kesän herkkupöytään.
Tilli-etikkakurkkusalaatti
2 tuorekurkkua (tai useampi avomaankurkku)
0,5 dl tilliä pilkottuna
1 dl väkiviinaetikkaa
1 dl sokeria
1,5 dl vettä
1 rkl suolaa
1. Kuori kurkut juustohöylää apunakäyttäen. Jätä reunoihin ohuet vihreät raidat väriä tuomaan. Viipailoi kurkku melko ohuiksi, pyöreiksi siivuiksi.
2. Laita kurkut ja pilkottu tilli kulhoon. Sekoita etikka, vesi, sokeri ja suola keskenään ja kaada kurkkujen päälle. Sekoita ja anna maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia.
Lue myös helpon vesimeloni-fetasalaatin ohje täältä.
Kilpailut
Uusimmat
Nuoret miehet kaahasivat kaameaa vauhtia ja kuvasivat sen livenä someen
Näpistysten määrä selvässä kasvussa Helsingissä - muuttuneet aiempaa röyhkeämmiksi
Saana-tunturin kesäretkeilyreitti on poistettu käytöstä - ohjeet Kilpisjärvelle matkaaville
Poliisi kertoo, miten kesäsää vaikuttaa virkavallan työpäiviin
Juoksijalegenda Shelly-Ann Fraser-Pryce lopettaa uransa
Näytä lisää