Karamelli-uuniomenat höystetään rouskuvilla manteleilla
Karamelli-uuniomenat
5 hengelle
5 omenaa
2 dl siirappia
3 dl mantelilastuja
Tarjoiluun:
vaniljajäätelöä tai turkkilaista jogurttia
1. Pese omenat. Leikkaa ompuilta hatut pois. Koverra sisältä sienemet ja kota.
2. Sekoita siirappi ja mantelilastut keskenään. Lisää omenoiden sisään. Laita omenoiden hatut päälle.
3. Kypsennä omenoita uunissa 175 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes omenat ovat hieman pehmenneet.
4. Tarjoa lämpimät omenat jäden tai jogurtin kera.
Myös sienipiirakka maistuu syksyisessä kahvipöydässä. Katso ohje herkkureseptiin täällä.
Kilpailut
Uusimmat
Suomen väkiluku kasvanut eniten liki 70 vuoteen - yksi syy ylitse muiden
Miten olisi tänä vuonna vegaaniset vappumunkit? Ohje on naurettavan helppo
Tänään tv:ssä: Hannele Lauri näyttelee diivamaista iskelmälaulajaa voimaannuttavassa komediassa
Voiko kipeillä lihaksilla treenata? Entä miten paljon treeniä on liikaa? Asiantuntija vastaa
Liikenteessä vaanii pian erityisen korkea eläintörmäysten riski - varo ainakin näillä alueilla
Näytä lisää