Kevyt ja täyttävä papusalaatti on helppo lisuke lihalle - ja maistuu myös sellaisenaan

18.09.2014 14:48 - Heli Thoren

Raikas salaatti maistuu myös keittoruokien kyljessä - lisää vain tuore leipä!

Papusalaatti


1 prk mitä tahansa papuja (noin 400 g)

1 punasipuli

1 keltainen paprika

 1 sitruuna

puoli punttia korianteria

4 rkl oliiviöljyä

suolaa

pippuria


1. Valuta pavut ja kaada kulhoon. Pilko sipuli ja paprika pieneksi ja lisää joukkoon.

2. Raasta sitruunasta kuori ja purista mehu salaatin joukkoon. Lisää oliiviöljy ja mausteet. Sekoita. Leikkaa korianteri pieneksi ja lisää joukkoon. Anna salaatin tekeytyä jääkaapissa noin puoli tuntia ennen tarjoilua.

Tarjoa salaatti sellaisenaan tai lihan tai kanan kaverina.


Kaipaatko aterialle makean ja helpon jälkiruoan? Kokeile suklaakarkkien reseptiä täältä.

Kilpailut

Uusimmat

Error - Virhe: 0 - Voice.fi

Pahoittelut (virhe 0)

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Käytä navigaatiota löytääksesi hakemasi sivun.