Tee itse joulukarkkeja: Suussasulava suklaafudge on herkullisin lahja
Suklaafudge
3 dl kondensoitua maitoa (1 tölkki)
400 g tummaa suklaata
2 tl vaniljasokeria
1. Kaada maito ja pilko suklaa kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä, jotta suklaa sulaa hiljalleen. Varo: maito palaa helposti pohjaan.
2. Lisää vaniljasokeri ja sekoita. Kaada massa heti leivinpaperilla vuorattuun vuokaan, kooltaan noin 20 cm x 20 cm.
3. Laita vuokaa jääkaappiin ja anna jähmettyä pari tuntia. Leikkaa paloiksi. Säilytä fudge jääkaapissa.
Haluatko leipoa lisää? Tee itse myös rapeita piparkakkuja, ohje täällä.
Kilpailut
Uusimmat
Presidentinvaaleissa äänesti vilkkaimmin tietty ryhmä - huimat erot ryhmien välillä
Joillain aloilla naisten tuntipalkka on jopa 11–12 prosenttia pienempi kuin miehillä
Jos lähetetty kirje on liian painava postimerkkien määrään nähden, meneekö se perille? Posti vastaa
Maastopalokausi alkanut - varoituksia tullut jo Pohjanmaalle
Karkkivalmistajalta raju kannanotto - katso, mitä Persu's Makeis Sekoomus pitää sisällään
Näytä lisää