Tee itse joulukarkkeja: Suussasulava suklaafudge on herkullisin lahja
Kolmesta raaka-aineesta syntyy maistuva makeinen joulun juhliin tai pukinkonttiin.
Suklaafudge
3 dl kondensoitua maitoa (1 tölkki)
400 g tummaa suklaata
2 tl vaniljasokeria
1. Kaada maito ja pilko suklaa kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä, jotta suklaa sulaa hiljalleen. Varo: maito palaa helposti pohjaan.
2. Lisää vaniljasokeri ja sekoita. Kaada massa heti leivinpaperilla vuorattuun vuokaan, kooltaan noin 20 cm x 20 cm.
3. Laita vuokaa jääkaappiin ja anna jähmettyä pari tuntia. Leikkaa paloiksi. Säilytä fudge jääkaapissa.
Haluatko leipoa lisää? Tee itse myös rapeita piparkakkuja, ohje täällä.
Kilpailut
Uusimmat
Posti keskeyttää toistaiseksi tavaraliikenteen Yhdysvaltoihin - syynä Donald Trump
Hittisarja Falloutin uuden kauden traileri julki - myös julkaisupäivä on nyt selvillä
Foreca: Tällä viikolla jopa yöpakkasia ja hallaa
Kotimaisen ruoan arvostus on nousussa etenkin nuorten keskuudessa
Aku Louhimies ohjaa elokuvan Lapin sodasta
Näytä lisää