Sisustusfanit huomio: 8 suomalaista Instagram-käyttäjää, joita seurata

04.09.2015 19:45 - Reetta Haverinen

Instagram-kuvista voi löytää inspiroivia ideoita oman kodin sisustukseen. Varsinkin näiden Instagram-käyttäjien kuvat saavat monien sisustusfanien sormet syyhyämään.

Kodin sisustaminen viihtyisäksi ei kaikilta onnistu. Nämä naiset kuitenkin omaavat visuaalista silmää ja ovat onneksi innostuneet jakamaan ideoitaan ja nokkelia sisustusratkaisujaan myös muille intohimoisille kodinkohentajille. 

Jos siis kaipaat raikkaita ideoita kotiisi tai pidät muuten vain kauniista kuvista, joihin on ikuistettu seesteisiä huoneita ja kauniita sommitelmia, kehotamme sinua seuraamaan Instagramissa varsinkin näitä naisia:

Valkoinen Harmaja -blogia pitävän Suvin Instagram-tili pursuaa kauniita otoksia, joista monet pelkistetystä sisustustyylistä pitävät voivat ammentaa inspiraatiota.


Coco Sweet Dreams -blogisti Henna tietää, kuinka kodista saadaan kaunis.


Varpunen-blogin takana oleva Susanna rakastaa raikkaita värejä ja yksinkertaista sisustusta. Hurmaavat kuvat miellyttävät kaikkien esteetikkojen silmiä.


Blogisti Maijun kuvat saavat monet sisustusfanaatikot huokailemaan ihastuksesta. Naisen blogista löytyy myös paljon upeita otoksia. Blogin sivuille pääset tästä.


Pihkala-blogin pitäjä Maijan Instagram kuvat ovat lumoavia!


Miian sisustusblogi Oma koti valkoinen on tulvillaan upeita ja inspiroivia kuvia design-tuotteista ja valkoisista sisustuselementeistä. Myös naisen Instagram-tili on tulvillaan esteettisiä otoksia. 


Peltotien päässä -blogia pitävän Päivin kuvat huokuvat rauhaa ja harmoniaa. Naisen Instagram-tiliä kannattaa seurata varsinkin siinä tapauksessa, jos maalaisromantiikka on lähdellä sydäntä.


Bambula-blogin Naku suosii vaaleita värejä ja viherkasveja. Naisen Instagram-kuvissa on säväys itämaista tunnelmaa.


Lue myös: Sorrutko yleisiin sisustusvirheisiin? Lue asiantuntijoidet vinkit

Kilpailut

Uusimmat